Annonce
AGF

Væk med dig, ulv: Thorsteinsson viste vejen i vildt AGF-comeback i Herning

Jon Dagur Thorsteinsson bragte AGF i front i Herning.

Århus Stiftstidendes journalister var naturligvis på plads i Herning til topopgøret mellem Superligaen nummer et og tre. Her følger vurderingen af de AGF-spillere, der fik mere end en halv time på banen.

4 William Eskelinen

Tre mål indkasserede den svenske målmand, der dog ikke kunne lastes for et eneste af dem. Spillede faktisk med god koncentration - både når han gik ud i feltetog når han skulle skille sig af med bolden.

4 Alexander Munksgaard

Puha, en fejl ved midtjydernes anden scoring. Mistolkede fuldstændigt situationen og spillede Schwartz helt fri foran AGF-målet. Det vendte kampen - for en stund. Forsvarede ellers sin side fornuftigt.

7 Sebastian Hausner

Den 20-årige forsvarsspiller fortsætter med at imponere med sin uimponerethed, og leverede en yderst koncentreret indsats mod ligaens tophold. AGF virkede egentlig til at være i defensiv kontrol, indtil to personlige fejl vendte billedet.

7 Frederik Tingager

Igen en solid præstation af midtstopperen. Fik clearet rigtig mange bolde, især dem i første sals højde, men kunne også godt følge med, når der blev spillet langs jorden. Det var dumme mål, der blev givet væk, og det var ikke med hans gode vilje.

7 Casper Højer Nielsen

Rigtig stærke første 45 minutter, hvor han leverede en assist til føringsmålet og i det hele taget pressede godt op langs venstrekanten. Faldt noget med holdet i anden halvleg, men blev igen en faktor i slutfasen.

7 Nicolai Poulsen

Bragede godt igennem i Herning som balancespilleren på AGFs midtbane. Fik raget mange bolde til sig, men var også stærk på bolden, når spillet skulle fastholdes. Han lyste op på en søndag aften, hvor århusianerne aldrig burde have lukket tre mål ind.

10 Jon Dagur Thorsteinsson

Islandsk hattrick plus en assist ved sejrsmålet i overtiden, og det trækker naturligvis gevaldigt op på en dag, hvor der i åbent spil faktisk var meget, der ikke sad helt i skabet fra den iltre islænding. Hold da kæft, en kampafgørende omgang.

4 Benjamin Hvidt

Slet ikke lige så synlig i billedet som mod FC Nordsjælland i midtugen. Løb igen mange meter, havde gang i flere fine dybdeløb, men fik sjældent bolden i gunstige situationer, så det blev en kamp, hvor han mest gjorde sig bemærket defensivt.

4 Bror Blume

Blandt de bedste AGFere før pausen, hvor han gik aggressivt til værks og fik vist fine prøver på sin sublime boldbehandling. Det løb for meget ud i sandet efter pausen, hvor holdet i lang tid lå i kanvassen på grund af et par katastrofale startminutter.

4 Jakob Ankersen

Efter et par gode præstationer, var der for lidt pondus i indsatsen på MCH Arena. Fik ikke skabt noget brugbart slutprodukt, og krydrede så tilmed det hele med et uprovokeret selvmål.Men knoklede for sagen.

4 Patrick Mortensen

Spillede en rigtig vigtig rolle på de defensive dødbolde, hvor han fyldte godt til, men AGF-topscoreren fik til gengæld hverken fod eller hoved på noget foran kassen i den anden ende.

Annonce
AGF For abonnenter

Bagkanten: 5 gode grunde til, at det ikke er så slemt i AGF, som det ser ud

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Midttrafiks formand om billetsnydere: - Jeg har svært ved at tro, det skulle være rigtigt, at så mange ikke betaler for turen

Debat For abonnenter

De offentlige toiletter fungerer aldrig: Hvornår træder kommunen i karakter?

Aarhus

Afstemning - du bestemmer: Skal vi tjekke op på de hylende tog eller rådden cykelkultur?

Alarm 112

Mystisk tyveri af landsbys bogautomat: Den er tung, stort set værdiløs og pist væk

Aarhus For abonnenter

Holy shit: Stiften tjekker byens automatiske toiletter -  sarte sjæle bedes klikke på en anden artikel

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Nye AGFere imponerede og floppede

Østjylland

Massakre på naturen: Hvad skete der lige med de vilde blomster, der gjorde mig glad på mine gåture?

Debat For abonnenter

Rådmand og politi må finde en løsning på balladen på Aarhus Ø

Erhverv

Var på fallittens rand: Århusiansk spilfirma sælger for halv milliard kroner

Aarhus For abonnenter

Se her, Aarhus: I Odder findes det gode eksempel på et godt liv som voksen-handicappet

Aarhus

Kedelig førsteplads: Aarhus topper corona-barometer

Annonce