Annoncørbetalt indhold

Vælg den bæredygtige teknologi

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De seneste mange år er fokus på bæredygtighed og grøn energi blevet en prioritet i mange lande, og i mange menneskers daglige liv. Det er der også god grund til, eftersom der skal handling til for at sænke det globale CO2 udslip. Det kan dog stadig være svært for den enkelte forbruger at se, hvordan de selv kan hjælpe i klimakampen, men der er et hav af måder du kan gøre en forskel på. Lige fra at sortere dit affald ordenligt, til at genbruge tøj og møbler og skære ned på dit plastik-forbrug. Moderne teknologi og brugen af den spiller også en stor rolle, og der er flere og flere bæredygtige alternativer på markedet. Denne artikel giver inspiration til, hvordan du kan vælge den bæredygtige teknologi og gøre en forskel.


Annonce

Prøv en bæredygtig mobiltelefon 

Når det gælder bæredyg teknologi og en mere bæredygtig hverdag er det vigtigt at fokusere på de produkter, der bliver brugt dagligt. Som for eksempel mobiltelefonen. Langt de fleste mennesker ejer en mobil, men mange har også en tendens til at skifte den ud for en nyere model, selvom mobilen ikke fejler noget, og selvom den nye model ikke er synderligt anderledes. Det er en skadelig vane, da produktionen af teknologi bidrager meget til udledningen af CO2. Derfor er det værd at overveje, at investere i en mobil som Fairphone 4, som er designet til at holde længere end mange andre telefoner på markedet. Derudover er den også delvist lavet af genbrugsmaterialer, så du kan begynde at reducere dit klimaaftryk én smartphone ad gangen.


Genbrug er vejen frem 

Hvis man vil reducere sit klimaaftryk er genbrug vejen frem. Ved at genbruge ting som tøj, teknologi, møbler og forskelligt husholdningsudstyr sparer du for det første penge, men du skærer også ned på den efterspørgsel der findes efter nye varer. Hvis du for eksempel investerer i en bæredygtig mobiltelefon, enten en Fairphone 4 eller en genbrugt smartphone fra et andet mærke, bryder du med et mønster af overforbrug og overproduktion. Du kan også donere dine egne ting til genbrug, i stedet for at smide det ud, og på den måde give dine gamle sager nyt liv og nye hjem. Der findes genbrugsstationer, genbrugsforretninger og containere overal i landet, hvor du kan sende dine gamle ting videre.


Gør grøn teknologi og strøm til en del af hverdagen 

Noget af det sværeste ved at vælge den grønne teknologi er at tage springet og fokusere på aktivt at leve mere bæredygtigt. Derfor er det en god øvelse at prøve at gøre den grønne teknologi, og andre initiativer som grøn strøm, til en naturlig del af hverdagen. Det kan du blandt andet gøre ved at snakke med dine venner og familie om grønne løsninger og alternativer. På den måde italesætter du bæredygtighed og gør det til en del af hverdagens samtaler. Så vil det hurtigt blive mere naturligt at vælge den bæredygtige løsning, hvis flere omkring dig gør det samme.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.