Annonce
Danmark

Trafikkaos på Fyn: Vejen er opløst efter lækket diesel - spærrer motorvej i timevis

Vejbanen er opløst af dieselolie. Motorvejen over Fyn i timevis spærret mellem afkørsel 58 a og 58 b i østgående retning.

En lastbil med 21.000 liter dieselolie er slået læk og skaber lørdag morgen og formiddag store problemer på motorvejen over Fyn ved Middelfart mellem afkørsel 58a og 58 b.

Ifølge Fyns Politi er der ikke sket personskade ved uheldet, der skete kl. 7.25, men en kort overgang var motorvejen helt spærret i begge retninger. Klokken 8 blev der igen åbent i vestlig retning, mens sporet i østgående retning klokken 10.45 stadig er spærret. Det skyldes ifølge politiet, at vejbanen er opløst af dieselolien, så granulat har løsnet sig, og den slags tager tid at retablere.

- Vi skulle lige have overblik over, hvad der lækkede, hvor farligt det i givet fald var, og hvad omfanget var. Vi ved ikke, hvad der er skyld i, at lastbilen væltede, og vi ved heller ikke endnu, hvornår der er ryddet helt op og åbent i begge retninger, sagde vagtchefen klokken 8 til Fyens.dk.

En senere opdatering fra Fyn Politi angiver, at et eksploderet dæk på lastbilen formentlig er årsag til ulykken.

Fyns Politi opfordrer bilister på vej i østlig retning til at forlade motorvejen og finde alternative veje og oplyser, at hjemmeværnet bliver sat ind i Middelfart.

Annonce
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Inhabilitet: Unfair og usædvanligt rygtetjek

En usædvanlig sag. Sådan kan Enhedslisten og Radikales 10-dages forespørgsel om Teknik og Miljø-rådmand Bünyamin Simseks habilitet i sagen om Risskov Strandpark betegnes. De to partier med Keld Hvalsø (EL) og Eva Borchorst Mejnertz (R) i spidsen har rejst forespørgslen, hvor de blandt andet spørger borgmesterens afdeling, hvordan den anbefaler rådmænd at agere i sager, ”der vedrører personlige venner, logebrødre og økonomiske bidragsydere.” Man sætter derfor den store projektørlampe på rådmanden og mistænker ham for vennetjenester og forklarer det med, at man har hørt rygter fra folk i området. Hvis formålet var at belyse, hvorvidt der var et inhabilitetsproblem i sagen om en udstykket villa i Risskov, så er der andre og mindre larmende måder at gøre det på. At rejse en 10-dages forespørgsel, fordi man har hørt nogle rygter, er en usædvanlig fremgangsmåde, der kun er med til at rejse opmærksomhed og mistillid i en sag, der i forvejen har været ramt af myter og misforståelser. Det er en gratis omgang for Enhedslisten og Radikale på denne måde indirekte at insinuere, at der er problemer i sagen om Risskov Strandpark, så selvom der intet viser sig at være i sagen, vil det stadig summe af rygter og snak efterfølgende. Især når man blot går videre med rygter og ikke har dokumentation for beskyldningerne. Det er ikke fremmende for tilliden til systemet og langt fra noget, man har brug for i Aarhus lige nu. Systemet er nu engang indrettet sådan, at det er en politiker selv, der skal oplyse om der er problemer med inhabilitet, og derfor kan Enhedslistens og Radikales forespørgsel ses som mangel på tillid til rådmanden. Nu er det en del af et officielt dokument, og derfor er det, der lige nu blot er rygter, blevet en offentlig mistanke om rådmanden, og det er ganske enkelt voldsomt og usædvanligt. Selvfølgelig skal man reagere, hvis man har en mistanke, men enten skal man have mere håndgribelig dokumentation, ellers skal man lufte sin mistanke mindre offentligt. Det andet er unfair.

Østjylland

Brand i etageejendom i Grenaa

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

112

Mand vendte bil med anhænger på motorvejen

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];