Annoncørbetalt indhold

Vær med på moden med smukke smykker

PR-foto credit

"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"Annonce

Smykker kan have mange funktioner og bliver brugt på forskellige måder og af forskellige grunde alt efter personen der bærer dem. Nogle går for eksempel kun med enkelte smykker som deres vielsesring eller arvestykker med sentimental værdi, mens andre bruger smykker som øreringe, halskæder og ringe som en stor del af deres stil. Smykker er en kæmpe stor del af modeverdenen og ethvert outfit, og specielt det lette, elegante og simple udtryk er blevet moderne. Læs videre for at få inspiration til hvordan du kan finde og bruge de helt rigtige smykker til dig selv og dine outfits.


Den helt rigtige halskæde

Forskellige typer af smykker har gennem årene haft deres storhedstid. For år tilbage var de fingerringene der var in, hvor man gerne skulle have så mange små, tynde ringe på som muligt, men nu er det halskædens tur til at træde ind i rampelyset. Den helt rigtige halskæde kan nemlig være det, der fuldender et look og sætter prikken over i’et i dit outfit. Halskæder fra Pilgrim findes i mange forskellige stile og farver, og du kan derfor let finde lige netop den halskæde der matcher dit outfit og din personlighed. En tyk og solid guldbelagt halskæde kan for eksempel være fokuspunktet i et outfit i mørke farver, mens en finere kæde med et vedhæng kan tilføje et feminint udtryk.


Sølv eller guld 

Når du skal finde de helt rigtige smykker skal du også tænke over, om de skal være i sølv eller guld. De to farver giver nemlig to meget forskellige udtryk og kan ændre dit outfit alt efter hvad du vælger. Specielt guldbelagte halskæder er populære i modebilledet for tiden, og her kan du også tilføje flere halskæder på én gang og give en flot effekt af lag og struktur, og samtidig udnytte dybden som den gyldne farve giver. Når det gælder fingerringe er det derimod meget populært med sølv eller oxideret sølv, der giver et mørkere look og egner sig specielt godt til ringe med sten eller tynde bånd. Farven afhænger i sidste ende af din stil og det udtryk du går efter.


En del af dit personlige udtryk 

Smykker er også med til at udtrykke din helt egen personlige stil og kan bruges på mange måder. Et par flotte øreringe kan for eksempel tilføje farve og liv, mens en halskæde kan udtrykke elegance eller være en del af et simpelt look. Gå derfor efter smykker som du synes afspejler din egen stil og passer ind i dine outfits, og udtryk på den måde din personlighed gennem dine smykker."Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.