Annoncørbetalt indhold

Vær selv med til at bygge dit træhus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et træhus er noget særligt. Træ er et naturligt materiale, og det udstråler en vis hygge. Træet indgår i en tæt kontakt med de omkringliggende omgivelser, og det er påvirkeligt af vind og vejr. Det gør det til et levende materiale, selv når det er mange år siden, træet blev fældet. Træ er et bæredygtigt materiale. Hvis du sørger for, at der bliver plantet mindst lige så mange træer, som der bliver fældet, så er der ligevægt i naturen.

Ønsker du at bo i et charmerende og bæredygtigt træhus, så kan du eventuelt selv være med til at bygge det. Nogle firmaer, der forhandler nye træhuse, herunder nye sommerhuse, læs mere, inviterer deres kunder til helt eller delvist at bygge deres eget hus. Det er en helt unik chance for at sætte dit maksimale præg på det hus, du skal bo i. Den måde at blive direkte involveret i bygningen af dit eget hus er blevet meget populært.

Annonce

Hvilke fordele er der ved selv at bygge dit hus?

Vores kunder giver blandt andet udtryk for, at det har en stor betydning selv at have indflydelse både på plantegningen og på selve byggeriet af deres hus,” forklarer Niels Winter Svendsen, der er medejer af firmaet Green House. ”Kunden føler et større ejerskab til træhuset, når han eller hun selv har været med i processen hele vejen,” fortsætter han.

For mange mennesker har det en stor betydning, at de selv har haft hænderne i de forskellige materialer, og at de selv har været med til at udføre en stor del af selve byggeriet. Det er der en virkelig stor tilfredsstillelse i,” siger han med et smil og henviser til deres mange kataloger, som han stolt viser frem.

Du får simpelthen en stærkere tilknytning til dit eget hus, når du selv har været med til at bygge det,” tilføjer han. ”Det lyder måske lidt hippieagtigt,” slutter han og ryster lidt på hovedet ad sig selv, ”men det passer ikke desto mindre.”

Hvilken type træhus vil du gerne have?

Der findes forskellige typer af træhuse. Nogle er bygget som bjælkehuse, andre er bygget af planker. Stilen og størrelsen på huset afhænger af, hvad du foretrækker. Skal det være et sommerhus eller et helårshus? Skal der være plads til en eller flere personer?

Træ er et lækkert og levende materiale at bygge i. Skulle dit træhus blive for småt, så er det relativt nemt at bygge til, sådan at det bliver større. Det vil du også selv kunne være med til, når den tid kommer. Er du blevet nysgerrig, kan vi anbefale dig at kigge ind på Greenhouse.dk: Producent af præfabrikerede træhuse i bedste kvalitet. Green House ligger i Storvorde i Nordjylland, men de sælger deres flotte træhuse til glade kunder overalt i Danmark.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.