Annonce
Aarhus

V-formand: Ny leder skal give os fremgang

Susanne Green er formand for Venstre i Aarhus Kommune. Privatfoto
Annonce

AARHUS: Der er brug for at ryste posen engang imellem i politik for at sætte det rette hold, der kan tiltrække flere vælgere og dermed skaffe flere mandater og indflydelse.

Susanne Green er formand for Venstre i Aarhus Kommune. Privatfoto

Det er begrundelsen for, ifølge formanden for Venstre i Aarhus, Susanne Green, at bestyrelsen har meddelt Bünyamin Simsek, at man til næste valg i november 2021 vil satse på at finde en ny spidskandidat.

Beskeden har fået Bünyamin Simsek til at beslutte, at han ikke vil ind i et kampvalg, så han genopstiller derfor ikke som spidskandidat.

- Det kan måske godt virke brutalt, men de fleste ved, at sådan er det i politik. Man sidder på lånt tid, forklarer Susanne Green.

Da hun selv blev valgt som formand for Venstre i Aarhus lød hendes mål, at hun vil skaffe borgmesterkæden tilbage. Det er også i det lys, at lederskiftet skal ses.

- Nu har vi prøvet to valg med Bünyamin i spidsen, og så vil vi gerne prøve med en anden for at få fornyelse, og fordi vi håber, at det kan tiltrække flere vælgere. Men vi er utrolig glade for, at Bünyamin fortsat gerne vil være med på holdet, og vil genopstille som byrådsmedlem. Han er garvet i gårde og hans erfaring er god at have med.

Venstre har indledt en proces i lokalforeningerne med at finde en ny spidskandidat. Der er frist for kandidater 10. september. Derefter vælges spidskandidaten på et opstillingsmøde af de af Venstres egne 750 medlemmer, der møder op. Mødet bliver afholdt omkring 10. oktober. Den endelige dato ligger ikke helt fast endnu på grund af corona-situationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Ny storaktionær i AGF forklarer aktieopkøb: - Klubben har et kæmpe potentiale

AGF For abonnenter

AGF-karakterer: Alt for mange ramte helt ved siden af i Slovenien

Annonce