Annonce
Østjylland

Valgflæsk med Jakob Ellemann-Jensen på Pøt Mølle

Venstreformand Jakob Ellemann-Jensen spiser torsdag aften valgflæsk sammen med partimedlemmer i Favrskov på restaurant Pøt Mølle. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Annonce

Favrskov: Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen spiser torsdag aften valgflæsk sammen med Venstre i Favrskov på restaurant Pøt Mølle.

Aftenen er formet som en fest oven på Anders G. Christensens valgkamp, hvor han var meget tæt på at erobre en plads i Folketinget.

- Det, synes vi, er værd at fejre, og samtidig vil vi gerne sige tak til de mange frivillige, der hjalp Venstre og mig i valgkampen, siger Anders G. Christensen i en pressemeddelelse fra Venstre i Favrskov.

Festen bliver ikke mindre af, at det er lykkedes for Venstre i Favrskovkredsen at få partiets nyvalgte formand, Jakob Ellemann-Jensen, til at komme og holde en tale ved festen.

- Vi er glade for og også stolte over, at Jakob har kunnet afse tid til at besøge os, når han torsdag er på en tur i Jylland, og vi er også glade for, at vi allerede nu kan præsentere vores nye formand for medlemmerne i Favrskov, siger Anders G. Christensen.

Udover formanden og valgflæsk med persillesovs, er også Venstres borgmesterkandidat i Favrskov, Birgit Liin, samt Anders G. Christensen på menuen med en tale torsdag aften på Pøt Mølle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Flaminco og fiskebanko under samme tag

Aarhus

Tidligere ældrerådmand: Jette Skive løber fra sit ansvar for plejesvigt på Kongsgården

Aarhus For abonnenter

Historisk løft til idrætten i Aarhus: Partier vil afsætte 25 millioner kroner om året til nye faciliteter

AGF For abonnenter

Fem ting, David Nielsen kan bruge ferien på at gruble over: Blandt andet målmandsposten, spillestilen og Europa-udfordringen

Annonce