Annonce
Østjylland

Valgflæsk med Jakob Ellemann-Jensen på Pøt Mølle

Venstreformand Jakob Ellemann-Jensen spiser torsdag aften valgflæsk sammen med partimedlemmer i Favrskov på restaurant Pøt Mølle. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Favrskov: Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen spiser torsdag aften valgflæsk sammen med Venstre i Favrskov på restaurant Pøt Mølle.

Aftenen er formet som en fest oven på Anders G. Christensens valgkamp, hvor han var meget tæt på at erobre en plads i Folketinget.

- Det, synes vi, er værd at fejre, og samtidig vil vi gerne sige tak til de mange frivillige, der hjalp Venstre og mig i valgkampen, siger Anders G. Christensen i en pressemeddelelse fra Venstre i Favrskov.

Festen bliver ikke mindre af, at det er lykkedes for Venstre i Favrskovkredsen at få partiets nyvalgte formand, Jakob Ellemann-Jensen, til at komme og holde en tale ved festen.

- Vi er glade for og også stolte over, at Jakob har kunnet afse tid til at besøge os, når han torsdag er på en tur i Jylland, og vi er også glade for, at vi allerede nu kan præsentere vores nye formand for medlemmerne i Favrskov, siger Anders G. Christensen.

Udover formanden og valgflæsk med persillesovs, er også Venstres borgmesterkandidat i Favrskov, Birgit Liin, samt Anders G. Christensen på menuen med en tale torsdag aften på Pøt Mølle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce