Annonce
Østjylland

Vandreguide revet væk på 14 dage

Vandreture er det blevet utroligt populære i løbet af 2020. Ikke mindst i Mols Bjerge. Arkivfoto Birgitte Carol Heiberg
Nationalpark Mols Bjerge har bestilt et nyt tryk af parkens vandreguide til Mols Bjerge-stien, efter første oplag er udsolgt på bare to uger.
Annonce

MOLS: Interessen for at komme ud og vandre er ikke blevet mindre i den seneste tid.

Faktisk har interessen været så stor, at en ny guide til Nationalpark Mols Bjerge er blevet udsolgt på bare 14 dage.

Det første oplag på 1000 bøger er praktisk talt revet ned fra hylderne.

Succesen er kommet helt bag på medarbejderne i Nationalpark Mols Bjerge, der ikke havde ventet, at oplaget ville forsvinde så hurtigt.

Den illustrerede guide er sendt i trykken igen, og det forventes, at et nyt oplag af bogen vil være klar til salg i butikkerne i slutningen af denne måned.

Mols Bjerge-stien befinder sig på øverste hylde med en cerificering som Leading Quality Trail - Best Of Europe.

Den 60 kilometer lange sti slynger sig gennem Nationalpark Mols Bjerges istidsskabte landskab og er blevet et meget populært vandrested.

Den 143 sider lange vandreguide til Mols Bjerge kan formentlig købes igen i slutningen af måneden. Foto: Nationalpark Mols Bjerge

Den illustrerede vandreguide er skrevet af Nationalparkens Susanne Krogstrup, som har været med til at etablere stien. I guiden fortællerne hun om historien bag stederne på Mols Bjerge-stien, istidslandskabet, naturen, kulturhistorien og de lokale sagn og fortællinger fra ruten. Derudover er et vandrekort til hver af de tre dagsetaper på den 60 kilometer lange strækning.

Hun skriver på bagsiden af bogen.

- Betagende udsigter, artsrig og sjælden natur samt store seværdigheder. Mols Bjerge-stien fører dig gennem Danmarks mest enestående istidslandskab på en rute, der er certificeret Leading Quality Trail – Best of Europe. Det er samtidig den eneste danske sti, der kan tilbyde en ægte bjergetape.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce