Annonce
Aarhus

Vanvidsbilist fanget på video: Kiler sig ind mellem to biler og kører direkte overfor rødt

Hans Henrik Vestergaard fik sig en slem forskrækkelse ved Edwin Rahrs Vej mandag eftermiddag, da en bilist lavede hasarderet overhaling og endte med at køre overfor rødt.

Annonce

AARHUS: Helt paf.

Sådan beskriver Hans Henrik Vestergaard den reaktion, der gik gennem ham, da en bilist bag ham udviste farlig adfærd i trafikken mandag eftermiddag på Åby Ringvej i det vestlige Aarhus.

En bil bag Hans Henrik Vestergaard kom pludselig farende forbi og overhalede både ham selv og bilisten ved siden af, mens han fortsatte mod lyskrydset ved Edwin Rarhs Vej, hvor han kørte ind over midterrabatten og direkte overfor rødt.

Det hele blev fanget af Hans Henrik Vestergaards kamera, som han har monteret i sin bil.

- Jeg tænkte, hvad fanden har personen lige gang i. Man når jo næsten ikke at opfatte, hvad der sker, før han er forbi og i gang med at krydse ind over rabatten. Det ligner jo nærmest, at det er en bilist, der er på flugt, fortæller han om oplevelsen.

Hans Henrik Vestergaard overvejede først at følge efter bilisten, men valgte i stedet at tippe politiet via deres hjemmeside.

- Det kan jo være, at de støder på ham igen, siger han.

Tilbage i maj blev en cyklist dræbt, da hun blev påkørt af en bilist på netop Åby Ringvej for enden af Edwin Rahrs Vej, og politiet har ved flere lejligheder lavet fartmålinger på stedet med flere sigtelser til følge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce