Annonce
Aarhus

Vanvittig biljagt på Djursland: Bilist flygtede fra politiet og skabte flere farlige situationer

En bilist mistænkt for narkokørsel skabte farlige situationer og stor ravage i Mørke og Rønde, da han torsdag tog flugten fra politiet.Arkivfoto
Ung bilist mistænkt for narkokørsel tog flugten fra politiet og skabte med sin vanvidskørsel torsdag først på eftermiddagen en række livsfarlige situationer på Djursland.
Annonce

SYDDJURS: To yngre mænd skabte et utal af farlige situationer og ikke så lidt ravage, da de i en bil torsdag først på eftermiddagen på Parkvej i Mørke tog flugten fra en lokalbetjent, der mistænkte bilens fører for at være narkopåvirket.

I første omgang påkørte den flygtende bilist en sort Ford Focus Stationcar, da han kørte frem for ubetinget vigepligt ved Ebeltoftvej.

Herfra fortsatte bilisten mod Rønde, med såvel lokalbetjenten som tilkaldte patruljevogne efter sig. I Rønde var det igen ved at gå galt, da føreren fra Ceresvej kørte ud på Hovedgaden uden at overholde den ubetingede vigepligt og foretog et højresving. I samme øjeblik kom en grøn skraldebil kørende. Føreren af skraldebilen bremsede hårdt op og undgik med nød og næppe at påkøre bilen.

Føreren fortsatte ad Hovedgaden og ville dreje til venstre men ramte ved siden af og kørte i stedet ind i en mur. Lokalbetjenten kørte herefter op på siden af bilen og ville anholde føreren, der dog fik sat bilen i bakgear og bakkede ind i en Suzuki, der kom kørende på Hovedgaden. Han var også tæt på at bakke ind i samme skraldebil, som han kort forinden havde været tæt på at påkøre

Herefter satte føreren atter bilen i gear og fortsatte ifølge vidner på stedet imod færdselsretningen og op på fortovet, hvor bilen var tæt på at påkøre flere personer, herunder to ældre kvinder.

Kort efter lykkedes det at få stoppet vanvidskørslen på Birkvej i Rønde og anholde de to personer i bilen. Der er tale om to mænd på 22 og 24 år fra lokalområdet.

Østjyllands Politi har allerede været i kontakt med flere vidner og med kvinden, der kørte i Suzukien, men politiet vil meget gerne i kontakt med førerne af den sorte Ford Focus og den grønne skraldebil, ligesom politiet gerne vil høre fra alle, der var tæt på at blive ramt af bilen på Hovedgaden i Rønde.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Ceres Park godkendt til tilskuere efter nye corona-regler: Billetsalget til FCK-kampen er i gang

Aarhus For abonnenter

Havneforening med nødråb: Spær p-pladser af for gæster på Aarhus Ø:

Aarhus

Har du oplevet ballade, hærværk eller bilræs?: Borgermøde om problemerne på Aarhus Ø

Annonce