Annonce
Aarhus

Vanvittig biljagt på Djursland: Bilist flygtede fra politiet og skabte flere farlige situationer

En bilist mistænkt for narkokørsel skabte farlige situationer og stor ravage i Mørke og Rønde, da han torsdag tog flugten fra politiet.Arkivfoto
Ung bilist mistænkt for narkokørsel tog flugten fra politiet og skabte med sin vanvidskørsel torsdag først på eftermiddagen en række livsfarlige situationer på Djursland.

SYDDJURS: To yngre mænd skabte et utal af farlige situationer og ikke så lidt ravage, da de i en bil torsdag først på eftermiddagen på Parkvej i Mørke tog flugten fra en lokalbetjent, der mistænkte bilens fører for at være narkopåvirket.

I første omgang påkørte den flygtende bilist en sort Ford Focus Stationcar, da han kørte frem for ubetinget vigepligt ved Ebeltoftvej.

Herfra fortsatte bilisten mod Rønde, med såvel lokalbetjenten som tilkaldte patruljevogne efter sig. I Rønde var det igen ved at gå galt, da føreren fra Ceresvej kørte ud på Hovedgaden uden at overholde den ubetingede vigepligt og foretog et højresving. I samme øjeblik kom en grøn skraldebil kørende. Føreren af skraldebilen bremsede hårdt op og undgik med nød og næppe at påkøre bilen.

Føreren fortsatte ad Hovedgaden og ville dreje til venstre men ramte ved siden af og kørte i stedet ind i en mur. Lokalbetjenten kørte herefter op på siden af bilen og ville anholde føreren, der dog fik sat bilen i bakgear og bakkede ind i en Suzuki, der kom kørende på Hovedgaden. Han var også tæt på at bakke ind i samme skraldebil, som han kort forinden havde været tæt på at påkøre

Herefter satte føreren atter bilen i gear og fortsatte ifølge vidner på stedet imod færdselsretningen og op på fortovet, hvor bilen var tæt på at påkøre flere personer, herunder to ældre kvinder.

Kort efter lykkedes det at få stoppet vanvidskørslen på Birkvej i Rønde og anholde de to personer i bilen. Der er tale om to mænd på 22 og 24 år fra lokalområdet.

Østjyllands Politi har allerede været i kontakt med flere vidner og med kvinden, der kørte i Suzukien, men politiet vil meget gerne i kontakt med førerne af den sorte Ford Focus og den grønne skraldebil, ligesom politiet gerne vil høre fra alle, der var tæt på at blive ramt af bilen på Hovedgaden i Rønde.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
AGF For abonnenter

Stiftens analyse: Det er ikke mange AGF-spillere, der kan se sig selv i spejlet - holdet skal finde en decideret måltyv, hvis de vil tilbage til den sjove ende af tabellen

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rikke-Marie skal scannes for alvorlig sygdom, men hospitalet har først tid i 2024: - Jeg troede ikke mine egne øjne

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Et af byens ældste spisesteder har kendt rigmand som erklæret stamkunde - det forstår man

Aarhus

Aarhus Pride lukker flere centrale gader: Få seneste nyt om trafik og politi

Debat

Vi sad med ryggen mod muren foran politikerne: Jeg er rystet over, hvordan det lokale demokrati fungerer

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Aarhus

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Aarhus For abonnenter

Rådmand afviste fællesråds repræsentant til møde om havneudvidelse: Det beklager han nu

Erhverv

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Kultur

En læser undrer sig: Hvorfor dropper Friheden ikke musikere, som Tivoli i København aflyser af frygt for slåskampe?

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Aarhus

Køreplanen er klar: Letbanen skruer op for trafikken

Aarhus For abonnenter

Fra Napoleons generaler til Jægergårdsgade: På Klassisk 65 er de danmarksmestre i at sable champagne

Alarm 112

Tidligere ansat i politiet tiltalt for hacking og børneporno: Skaffede sig ulovlig adgang til 140 kollegers mobiltelefoner

Annonce