Annonce
AGF

Varm AGF-helt ved ikke om han bliver i Aarhus: - Vi må se hvad der sker til sommer

Kevin Diks blev matchvinder for AGF i Randers. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Kevin Diks scorede søndag sit syvende sæsonmål for AGF, men det er usikkert om Superligaklubben får lov til at beholde forsvarsspilleren til næste sæson.

FODBOLD: AGFs tre seneste mål er scoret af højrebacken Kevin Diks. Og søndag fik hollænderen også point med for sin præstation i 1-0-sejren over Randers FC.

Diks scorede også begge AGFs mål i 2-3-nederlaget i Parken i mandags, og det har skabt stor interesse om forsvarsspilleren, at han har tilspillet sig så vigtig en rolle på det århusianske Superligahold.

Foruden målene var Kevin Diks generelt AGFs bedste mand i Randers, og han lagde efter kampen da heller ikke skjul på, at selvtilliden bobler i ham.

Annonce

- Jeg har meget selvtillid i øjeblikket. Hver kamp bygger jeg på. Jeg har været langt på vej og jeg er stolt af mig selv over den rejse, men jeg bliver nødt til at blive ved med at lægge på. Jeg skal spille sådan er hver gang.

- Jeg har haft en lille skade som holdt mig lidt tilbage i januar. Jeg har været lidt uheldig, men nu er jeg på 100 procent og bygger på, sagde Kevin Diks.

Tilbage til Fiorentina?

Hollænderen er udlejet til AGF på anden sæson.


Måske bliver jeg, måske skal jeg et andet sted hen, måske skal jeg tilbage til Fiorentina.

Kevin Diks


Han ved endnu ikke om han skal fortsætte i sin klub, italienske Fiorentina i Serie A, efter sæsonen eller om han bliver i Aarhus.

- Jeg har kontrakt med Fiorentina et år endnu, så det er planen, at jeg tager til Italien efter sommer. Men lige nu har jeg fokus på de tre eller fire kampe, der er tilbage for AGF. Det har jeg fortalt min agent, min familie og kæreste. Jeg bryder mig ikke om at tale meget om fremtiden, vi må se, hvad der sker til sommer. Måske bliver jeg, måske skal jeg et andet sted hen, måske skal jeg tilbage til Fiorentina, sagde Kevin Diks.

Annonce

Har været endnu bedre

Selvom Diks dominerede kampen søndag, var AGFs cheftræner David Nielsen ikke ved at falde bagover af benovelse.

- Han er blevet fit og er ved at komme i form. Det ville vi gerne have haft hele sæsonen, men det har vi ikke haft mulighed for. Han er en dygtig spiller, men det siger også lidt om, hvor dygtige spillere vi har manglet tidligere i sæsonen.

Det bedste han har spillet i sin tid i AGF?

- Han var endnu bedre i mesterskabsspillet sidste år. Klart bedre. Men han er på vej tilbage til sit niveau, sagde David Nielsen.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

AGF

AGF henter erfaren forsvarsspiller i OB: - Han rummer en stor ærgerrighed og en stærk vindermentalitet

Annonce