Annonce
Aarhus

Varm velkomst til Agro Food Park

Glæde. Der var smil over hele linjen, da Agro Food Park åbnede i Skejby. Fra venstre fødevareminister Eva Kjer Hansen (V), borgmester Nicolai Wammen (S), regionrådsformand Bent Hansen (S) og direktør for det nye universitetshospital Villy Helleskov. Foto. Flemming Krogh

Jord, bord og verdens bedste hjerner samles på Skejby mark i et international kraftcenter.

Formanden for organisationen Landbrug & Fødevarer, Michael Brockenhuus-Schack, var ikke i tvivl. Agro Food Park har alle muligheder for at blive en succes som en af verdens førende vidensklynger inden for landebrugs- og fødevarererhvervet. Ikke mindst på grund af de ildsjæle og gode hjerner, der står bag.

»Det er kun de mest vedholdende, de mest kreative, som overhovedet er i stand til at finde frem til det sted, hvor vi er i dag, så det tyder godt for fremtiden,« sagde Michael Brockenhuus-Schack ved åbningen af Agro Food Park i Skejby. Lige som så mange andre havde han haft besvær med at finde en vej gennem det utal af vejarbejder og forhindringer, der for tiden er lagt fra midtbyen til Landscentret i Skejby.

Heldigvis har ingen lagt samme forhindringer i vejen for det kæmpecenter for innovation, som Agro Food Park tegner til at blive. Tværtimod dryssede talerne roser og varme velkomstord over initiativtagerne til parken, der forventer at kunne beskæftige op mod 3000 medarbejdere inden for de videnstunge arbejdspladser.

Bag Agro Food Park står Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret, Agro Tech og Århus Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

112

Ung mand stukket med kniv i boligområde: Politiet søgte med hunde

Annonce