Annonce
Aarhus

Varme jakker til frosne hunde: Hjemløse får hjælp i kulden

Også hunde fryser i vinterkulden. Derfor har The Voice of Pets doneret 75 hundejakker til hjemløse i Aarhus samt en masse hundefoder. Her ses en af hundene på værestedet i Sydhavnen, der nu er udrustet, så den kan modstå vinterkulden. Foto: The Voice of Pets
En stor donation af hundejakker, godbidder og foder er givet videre til hjemløse i Aarhus. The Voice og Pets/Dansk Dyreværn Århus står bag initiativet her midt i vinterkulden.

AARHUS: Sne, minusgrader og en bidende kold blæst. Det er ikke nemt at være hjemløs eller for den sags skyld hund i denne tid.

Men nu har hjemløse og deres hunde fået hjælp fra The Voice og Pets/Dansk Dyreværn Århus, der har doneret overskydende hundejakker, godbidder og foder til flere hjemløse i Aarhus.

Gennem de seneste måneder har godhjertede danskere doneret nye og brugte hundejakker til foreningen The Voice of Pets/Dansk Dyreværn Århus, der driver et internat for kæledyr i Tranbjerg syd for Aarhus - og derfor er der også blevet mulighed for at tænke på de hjemløse.

Annonce

- Vi er selvfølgelig dybt taknemmelige for de donationer, vi modtager. Samtidigt må vi også konstatere, at det ikke er alle effekter, vi får doneret, som vi selv kan bruge. Derfor er det oplagt at hjælpe nogle af samfundets svageste, forklarer Jesper Søderberg, direktør i The Voice of Pets.

Hjælper også hvis ejer får corona

I løbet af de seneste dage har foreningen derfor uddelt overskydende hundejakker, godbidder og hundefoder til hjemløse og deres hunde på et værested i Sydhavnen i Aarhus og hos Kirkens Korshærs Tre Ege i Brabrand.


Det er virkelig godt for dem, der bor her. Vi er rigtig glade for donationen.

Forstander Tre Ege


Med Tre Ege har The Voice of Pets allerede et samarbejde i forhold til at huse de hjemløses hunde, hvis de skulle blive syge med corona og ikke kan tage sig af hundene.

- Vi er i forvejen glade for det samarbejde, vi har med The Voice of Pets om at passe hunden, hvis én hjemløs bliver syg med corona og skal indlægges. Og nu modtager vi også denne donation. Det er virkelig godt for dem, der bor her. Vi er rigtig glade for donationen, siger Jette Sølvhøj, forstander på Tre Ege, som primært huser psykisk sårbare mennesker.

The Voice of Pets vil løbende holde øje med overskydende effekter, som hjemløse og deres hunde eller andre kæledyr kan have gavn og glæde af.

- Vores formål er at hjælpe kæledyr i nød, og derfor er det en stor glæde at kunne hjælpe de hunde, der lever på gaden sammen med deres ejer. På den måde hjælper vi også de hjemløse, som forhåbentlig får én bekymring mindre, påpeger Jesper Søderberg.

Stor donation: 75 hundejakker, 40 halsbånd og masser af foder

  • The Voice of Pets har de seneste dage doneret godt 75 hundejakker, 40 halsbånd, hundekiks, hundemad, tyggeben, snacks, klosaks, loppekamme, drikkeflasker og flåtkamme til hjemløse i Aarhus.
  • I december formidlede The Voice of Pets en donation af tæpper og godbidder til de hjemløse i Aarhus. Det var en privat giver, der ønskede, at hundene på gaden skulle have det godt gennem vinteren. Donationen blev formidlet gennem det gode samarbejde med Kirkens Korshær.
  • The Voice of Pets/Dansk Dyreværn Århus har eksisteret siden 1948. I omkring 70 år har foreningen drevet dyreinternatet i Tranbjerg syd for Aarhus. For nogle også kendt som dyrene i Tingskoven.
Annonce
Aarhus For abonnenter

Ny by på landet: Stor boligforening er vild med planer om en lav by på markerne

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Corona spænder ben for prestigehotel på Aarhus Ø: Må droppe kæmpe konferencesal

Aarhus For abonnenter

Franske finesser: Restaurant ET har gennem 13 år holdt højt niveau

Alarm 112

Ledende rockermedlem i Aarhus dømt for omfattende hashhandel

Alarm 112

Involverede i dødsdrama efterlod deres dansk indregistrerede bil på parkeringsplads lige syd for grænsen

Løvkvist: Messerschmidt kæmper for at vriste magten ud af døende hænder

AGF For abonnenter

Kommentar: Skulle vi ikke lige få bolden med? AGF-efteråret har været en skuffende rodebutik

Debat

Ergoterapeuterne opfordrer: Hold op med at tænke i sygeplejersker, tænk i patienter

Aarhus

Se video: Flere end 100 sygeplejersker udtrykte deres utilfredshed med arbejdsforholdene

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Aarhus

Det bliver dyrere at komme af med skraldet: Se hvor meget mere du skal betale efter nytår

Aarhus For abonnenter

Parcelhuse med særlige historier: Søren og Jettes hus er på forsiden af en ny bog om arkitektur

Aarhus

Dagens corona-tal: Aarhus nærmer sig nyt rundt tal

Annonce