Annonce
Aarhus

Varmen kostede kunder: Nu gør Bruuns Galleri klar til efteråret med 5 nye butikker

Foto: Kim Haugaard

Den varme sommer har sat sit præg på besøgstallet i Bruuns Galleri. Nu gør shoppingcentret klar til efteråret med åbningen af fem nye butikker.

AARHUS: Med fem nye butikker gør Bruuns Galleri klar til at kunderne med efterårets komme snart vender skosnuderne mod shoppingcentret igen.

Den varme sommer var mere til strand og badedyr end til indendørs shopping, hvilket Bruuns Galleri også har kunnet se på antallet af gæster. Her har shoppingcentret ifølge Claus Brændgaard, Center Manager i Bruuns Galleri, oplevet en mindre tilbagegang.

I løbet af efteråret åbner fem nye butikker i shoppingcentret. Det drejer sig om Monki, Kaufmann, WunderWear, Matas Natur og Hotel Chocolat. Derudover har Kvickly, Vero Moda og Hilfiger opdateret deres butikker.

- Det er vigtigt, at vi som center hele tiden fornyer os med opdaterede butikker og nye spændende koncepter, som for eksempel Hotel Chocolat, Monki og Matas Natur. Det synes jeg, at vi er lykkedes fint med i de 15 år, vi har eksisteret. Det er på mange måder et helt andet center, man besøger i dag, end da vi åbnede i 2003, udtaler Claus Brændgaard i en pressemeddelelse.

Bruuns Galleri har årligt 11 millioner gæster.

Annonce

Nye butikker i Bruuns Galleri i efteråret 2018


  • Monki - modetøj åbner efteråret 2018
  • Kaufmann - herretøj åbnede 17. august
  • WunderWear - lingeri, nattøj, badetøj og strømper åbner medio september
  • MATAS Natur - helsekost, naturlig makeup og hudplejeprodukter åbner 27. september
  • Hotel Chocolat - cafe og chokolade butik åbner medio september

Opdaterede butikker:


  • Kvickly
  • Vero Moda
  • Hilfiger
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Borgere frygter oversvømmede boliger: Nu udleverer kommunen sandsække til århusianerne

Erhverv

Manden der skabte Legofiguren er død

Læserbrev

Læserbrev: Det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker

Til forretningsudvalgsmødet i Region Midtjylland 18. februar under punkt 4 omkring regeringens tilførsel af midler til sygeplejersker har vi stemt imod (Marianne Karlsmose fra Kristendemokraterne tog forbehold). Alle øvrige partier stemte for, at psykiatrien ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker til trods for regeringens intention. Baggrunden er, at Region Midtjylland med virkning fra 2021 og frem får i alt 128,9 mio. kr. til at ansætte 215 ekstra sygeplejersker. Det er en virkelig god nyhed for sundhedsvæsnet! Der mangler i den grad hænder, og 128,9 mio. kr. gør helt klart en forskel! I 2020 får vi det halve. Direktionen har indstillet, at alle pengene skal gå til somatikken og fordeles forholdsmæssigt mellem de somatiske hospitaler. Psykiatrien skal også have flere sygeplejersker, men pengene til det skal komme fra psykiatriens eget budget (herunder de penge, psykiatrien har modtaget særskilt på finansloven). Alternativet og Psykiatri-Listen mener, at psykatrien skal have en forholdsmæssig andel af pengene, så psykiatrien kan ansætte endnu flere sygeplejersker. Det drejer sig om 15,5 mio. kr. i varige midler, hvilket svarer til ca. 30 sygeplejerskestillinger. Dermed vil psykiatrien blive løftet med 70 sygeplejersker i stedet for 40. Det mener vi, der er behov for. Der er ingen tvivl om, at der både er behov for flere hænder i psykiatrien og i somatikken - og vi ville godt kunne acceptere en vis skævdeling af midlerne i 2020 og 2021. Men der er tale om varige midler, og det er altså vigtigt, at psykiatrien får sin fulde andel af pengene senest fra 2022, og det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene. Regionsrådet skal behandle sagen på onsdag, og vi vil naturligvis fortsætte med at arbejde for at samle flertal for, at psykiatrien også får del i pengene. I forbindelse med sagen er det vigtigt at huske: - At det er regeringens intention, at pengene til yderligere sygeplejersker både bruges til somatik og psykiatri. - At de somatiske hospitaler i budget 2020 fik et samlet løft på ca. 288 mio. kr., mens psykiatrien fik et løft på 10,6 mio. kr. - At psykiatrien i forbindelse med flytningen fra Risskov til Skejby afleverede en besparelse på otte procent. - At sygeplejerskerne skal ansættes løbende frem mod 4. kvartal 2021 - ikke på én gang.

Aarhus

Vand oversvømmer kørebanen på E45: Kraftige opbremsninger giver farlige situationer

Annonce