Annonce
Aarhus

Varmestuer er åbne under Corona-epidemien

- Vi arbejder tæt sammen med Aarhus kommune og Sundhedsmyndighederne, så vi kan reagere hensigtsmæssigt i forhold til Corona-epidemien og hjælpe samfundets allermest udsatte, der ikke har nogen andre steder at gå hen, lyder det fra Niels Bjørnø, Regionschef for Kirkens Korshær i Region Østjylland. Arkivfoto: Axel Schütt
Kirkens Korshær i Aarhus holder nødåbent, så ingen udsatte er henvist til gaden.

AARHUS: Det skal være muligt for alle at få tag over hovedet, også selv om det meste af landet er lukket ned på grund af Corona-epidemien.

Derfor har Kirkens Korshær i Aarhus valgt at holde nødåbent for at hjælpe nogle af samfundets mest udsatte, der ikke har nogen andre steder at gå hen. - Samtidig tager vi alle forholdsregler for at forebygge smittespredning, at opdage smitte hos brugerne og få dem i behandling hurtigt. Derfor vil der være den nødvendige bemanding af vores herberger, varmestuer, stofindtagelsesrum og nattilbud, skriver Kirkens Korshær i en pressemeddelelse.

Kirkens Korshær arbejder tæt sammen med Aarhus Kommune og Sundhedsmyndighederne, så man kan reagere hensigtsmæssigt i forhold til Coronavirus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-hollænder klar til at gribe chancen: Jeg ønsker at give noget tilbage til klubben

Annonce