Annonce
Aarhus

Varmestuestrikkerne kan bruge mere garn

Foto: Iris/Scanpix

Aflever dit garn i biografen Øst for Paradis hele december. Garnet bliver omsat til sokker til hjemløse.

Annonce

Hele december kan man aflevere sit garn i »Øst for Paradis«. Garnet går til varmestuestrikkerne, som er en sammenslutning af frivillige strikkere. De producerer bl.a. sokker til hjemløse, som kommer i varmestuerne, og mennesker på krisecentre og væresteder. Alle har brug for at have varme tæer i de kolde måneder.

Initiativet til garnindsamlingen er taget af Line Daugbjerg Christensen, som er biografdirektør i Øst for Paradis, og Sanne Bjørn, bestyrelsesmedlem i FO, Århus. De to fik ideen til garnindsamlingen på et bestyrelsesmøde i FO (Frit oplysningsforbund). FO-byen stiller i forvejen lokaler til rådighed til varmestuestrikkernes garndepot. Her kan frivillige strikkere komme og hente garn til strikningen.

»Strikning er i sit udgangspunkt et godt håndarbejde, hvor man producere noget til andre. Varmestuestrikkerne er så godt et frivilligt initiativ, og det vil vi gerne være med til at skabe opmærksomhed omkring«, siger Sanne Bjørn."

»Julen er hjerternes fest, og i Øst for Paradis vil vi meget gerne hjælpe til at udbrede budskabet om hjertevarme. Der er mange måder at give noget tilbage i denne verden. Og at lade min biograf være indsamlingssted for garn til varmestuestrikkerne, er et meget lille bidrag og helt oplagt«, siger Line Daugbjerg Christensen.

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce