Annonce
Østjylland

Vegas-brudepar vil holde fælles kobberbryllup

9. juni 2007 sagde 11 par ja til hinanden på en scene midt i Odder. Til december har de kobberbryllup, og det skal fejres, mener et af parrene. Arkivfoto
Par fra Odder vil samle de 11 par, som i 2007 sagde ja til hinanden på en scene på tovet.

Odder: Det bliver næppe helt så farverigt som ved brylluppet, men festes skal der, når 11 par til december kan fejre deres kobberbryllup.

Det mener i hvert fald Mariann og Jan Lohfeldt, der sammen med 10 andre par blev gift på en scene på torvet i Odder lørdag 9. juni 2007.

Udover kærlighed til deres respektive partnere var anledningen, at eventen An Odder Las Vegas blev afviklet netop den weekend. I den forbindelse ønskede arrangørerne et bunkebryllup i bedste Las Vegas-stil. De skulle sige ja til hinanden på en scene og med borgmesterlig hjælp fra den daværende bykonge Niels-Ulrik Bugge (V). Som tak for deres deltagende blev der trukket lod om brudekjoler, habitter, blomster og for nogles vedkommende sågar en stor fest på Odder Park Hotel.

- Vi vandt ikke den store fest, men alligevel står dagen som noget helt eventyrligt. Derfor synes vi, at skal mødes igen, når vi snart har kobberbryllup, siger Mariann Lohfeld, der allerede har haft kontant med fem af parrene. Alle de adspurgte holder stadig sammen.

Annonce

Måske sommerfest

Mariann og Jan Lohfeld har endnu ikke besluttet sig helt for, hvordan festen skal afvikles - kun at den skal være hyggelig.

- En mulighed kan være en aften på Odder Parkhotel med god mad og måske et glas champagne. Så kan de udenbys gæster jo overnatte på hotellet, siger den kommende kobberbrud, der træffes på tlf. nummer 21905291.

- Hvad angår datoen, er det 9. december i år. Men faktisk har vi talt om, at det er bedre at mødes til sommer. For det kan jo være, at parrene allerede har andre planer for deres rigtige kobberbryllup. Det må vi tale om, når jeg får kontakt til dem, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

112

Video: 52-årig mand skudt af politiet under Stram Kurs-demo i Aarhus - uroligheder i Gellerupparken

Annonce