Annonce
Erhverv

Vejle-firma opkøbt af Aarhus-tømrer: 60 ansatte følger med

Direktør Bent Olsen fra Artusbyg fotograferet på en tidligere opgave, hvor han inspicerede vandskader i Nørremarkskirken. Han og medejer Jesper Jensen orienterede onsdag morgen deres 60 ansatte om, at de har solgt aktiemajoriteten til Bytømreren A/S. Arkivfoto: Mette Mørk
Artusbyg A/S har solgt aktiemajoriteten til Bytømreren A/S fra Aarhus. Samtlige 60 ansatte i Vejle flytter med i handlen.

Vejle: Den aarhusianske  entreprenør- og servicevirksomhed Bytømreren A/S har købt aktiemajoriteten i det vejlensiske tømrer- og murerfirma Artusbyg A/S.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Målet med opkøbet, der blev effektueret 1. april, er "at styrke firmaets markedsposition i Trekantområdet, hvor virksomheden ser stort potentiale," oplyses det i pressemeddelelsen.

Med købet bliver Vejle-firmaet en del af Bytømreren, men Artusbygs logo vil fortsat pryde facaden på Islandsvej i Vejle, ligesom de 60 ansatte fortsætter i den nye firma-konstruktion.

Bent Olsen, direktør og medejer af Artusbyg sammen med Jesper Jensen, fortæller, at de to ejere hver beholder 15 procent af aktierne i virksomheden, som de startede i 2013 gennem en fusion af deres to tidligere virksomheder, "Hover Tømrerforretning" og "Murermester Bent Olsen".

- Vi havde talt om at styrke og konsolidere virksomheden, og da vi tidligere i år fik en henvendelse fra Bytømreren, så vi det som en god mulighed, fortæller Bent Olsen, der sammen med Jesper Jensen og Simon Jæger, administrerende direktør og ejer af Bytømreren, orienterede de 60 ansatte om opkøbet onsdag morgen.


Da vi tidligere i år fik en henvendelse fra Bytømreren, så vi det som en god mulighed.

Bent Olsen


- Vi har en strategi om at vækste geografisk og fik øje på Artusbyg, som vi ser som en stærk virksomhed, der ville passe godt ind i den strategi. Vi kan få øje på rigtig mange synergier i at slå de to virksomheder sammen, fortæller Simon Jæger.

Annonce

Kommer op på 250 ansatte

Bytømreren A/S, der blev stiftet i 2005, beskæftiger i dag næsten 200 medarbejdere, fordelt over tre afdelinger, entreprise, service og forsikring på tre lokationer. Henholdsvis Aarhus, Odder og Horsens.

Med udvidelse af endnu en afdeling i Vejle, når den samlede medarbejderstab i Bytømreren nu op på over 250 medarbejdere.

Hvad Bytømreren A/S har betalt for aktiemajoriteten i Artusbyg, ønsker parterne ikke at oplyse.


https:/
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Langt mere snert i AGF-holdet i Randers, men drømmen brast om en finale på eget græs

AGF

AGF-cheftræner: Vi lagde alt, men tabte finalepladsen for en uge siden

Aarhus

Forvirring om smittetal - men det går den gale vej: To sogne trues af tvangsnedlukning

Annonce