Annonce
Aarhus

Rift om butikselevs skoleprojekt: Skaffede 14.000 kroner til kampen mod kræft

En stolt butikselev i Imerco, Julie Foged Primdahl, kunne sende 14.000 kroner videre til Kræftens Bekæmpelse, da auktionskøber Poul Madsen endte med det højeste bud på en unik vase.
En auktion på en særlig vase hos Imerco udløste en check på 14.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse.
Annonce

AARHUS: Smilet er bredt hos butikselev Julie Foged Primdahl, der har sin daglige gang i isenkræmmerbutikken Imerco i Bruuns Galleri. Den unge kvinde fik en god idé til sin fagprøve for nogle måneder siden, da hun fik en aftale med keramik-virksomheden Knabstrup, som skulle producerer 200 hvide vaser med en særlig overflade med en højde på 20 centimeter.

De limiterede vaser koster 349 kroner stykket, hvoraf de 50 kroner går til Kræftens Bekæmpelse.

Julie Foged Primdahl, elev i Imerco Bruuns Galleri, har succes med at sælge Knabstrup vaserne, der udløser 50 kroner til Kræftens Bekæmpelse for hvert salg. Foto: Flemming Krogh

- Salget går strygende. Over halvdelen af de hvide vaser er solgt. Nu er der kun omkring 85 vaser tilbage, fortæller Julie Foged Primdahl, og tilføjer, at de særlige vaser udelukkende bliver solgt i butikken i Bruuns Galleri.

Annonce

14.000 kroner

En større, 100 procent unik vase er netop blevet solgt på en auktion. Den grønne vase fik højeste bud på 14.000 kroner. Et beløb som ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse.

Den idérige butikselev er naturligvis stolt af sit projekt. Hun har allerede nye planer.

- Jeg håber på at lave nye projekter der handler om velgørenhed. Det er et emne jeg prøver at påvirke Imerco-koncernen til at tænke i, siger den unge elev hemmelighedsfuldt, da hun ikke vil afsløre mere om, hvilke konkrete tanker hun har.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

TV2 indgår forlig om video fra Aarhus: Ekstra Bladet får lov at beholde omstridte optagelser

Aarhus

Ministerens opråb til AGF og andre Superligaklubber: Planlæg som om alting bliver godt

Annonce