Annonce
Aarhus

Venstre: Gammel kending tager over efter Britt Bager

Jens Kloppenborg-Skrumsager er Venstres nye folketingskandidat på Djursland. Pressefoto
Venstre på Djursland har fundet ny folketingskandidat, efter at Britt Bager er skiftet til konservative. Valget faldt på 50-årige Jens Kloppenborg-Skrumsager.

DJURSLAND: Siden Britt Bager i marts forlod Venstre og blev en del af den konservative folketingsgruppe, har Venstre på Djursland stået uden folketingskandidat.

Det gør partiet ikke længere.

Ny kandidat er den 50-årige journalist Jens Kloppenborg-Skrumsager, der startede sin politiske karriere med at blive valgt ind i Aarhus Byråd i 1993. Her sad han frem til 1999, hvor han flyttede til København for at kunne passe sit arbejde i DR.

Annonce

Indtil sidste valg var han særlig rådgiver i regeringen og i en periode også pressechef for Venstre, ligesom han har været spindoktor for Søren Pind.

For Djursland og Danmark

Den nye Djurslandskandidat bor i Rudersdal nord for København sammen med sin kone, arkitekt Lone Dobel, og parrets to døtre.

I en pressemeddelelse lyder det sådan her fra Jens Kloppenborg-Skrumsager:

- Vi har en magtfuldkommen regering, der ikke lytter til hverken opposition eller folket. Især vores børn har lidt unødigt meget under denne forfærdelige pandemi. Jeg ser frem til at være med til at sikre, at det borgerlige-liberale Danmark igen kan samles om en fælles dagsorden til gavn for Danmark og Djursland

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Ny bødesag er pinlig for AGF: Direktøren må lære at styre temperamentet

Annonce