Annonce
Aarhus

Venstre: Godt vi stod fast på krav om grundig undersøgelse

Venstres byrådsmedlem Gert Bjerregaard har fra starten krævet en tilbundsgående undersøgelse af forholdene i natur og Vejservice og Venter for Byens Anvendelse under Claus Pedersens ledelse.

Så hvad siger han nu til revisorernes rapport?

- Det er rystende læsning. Bestikkelse og misbrug af offentlige midler er heldigvis ikke hverdagskost. Det overrasker mig, hvor systematisk man tilsyneladende har forbrudt sig mod love og regler og mod god embedsførelse, siger Gert Bjerregaard og fortsætter:

- Jeg glæder mig over, at vi har fået den tilbundsgående undersøgelse, som Venstre hele tiden har krævet.Samtidig beklager han, at der kun er tale om en undersøgelse, der dækker fra Claus Pedersen og nedad i systemet.

- Overblik: Sagen om skandalechefen dag for dag

- Vi krævede også en undersøgelse, der gik opad til direktør og rådmand. Det er ærgerligt, at vi ikke har fået den fulde undersøgelse. Det svækker afdækningen og genskabelsen af tilliden til Aarhus Kommune, siger Gert Bjerregaard, der dog samtidig anerkender, at revisionsfirmaet Ernst & Young har haft frie hænder til at tage ting op, de måtte støde på gennem deres arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Bet for AGF: Zach Duncan ude i 9-12 måneder

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

AGF

Så du Helmigs nye live-udgave af Malaga? Se eller gense hans hyldest til Aarhus her

Annonce