Annonce
AGF

Verdens ældste fodboldklub var heller ikke lykken: Uforløst AGF-talent igen på klubjagt

Det blev heller ikke i Notts County, at Casper Sloth fik genstartet karrieren. Opholdet i den engelske traditionsklub endte efter bare seks uger. Arkivfoto: Claus Fisker/Scanpix
Annonce

FODBOLD: Den tidligere AGF'er og landsholdsspiller Casper Sloth skal endnu engang på klubjagt. Bare seks uger efter, at han skrev kontrakt med verdens ældste fodboldklub Notts County, er han og klubben blevet enige om at ophæve kontrakten.

"Midtbanespilleren, som genopbyggede sin form efter en skade i sæsonoptakten, og som følge deraf ikke var en del af truppen til lørdagens sæsonpremiere mod Dover, meddelte os, at han ønskede at forlade Meadow Lane (hjemmebanen, red.) tidligere på ugen," skriver Notts County i en kortfattet nyhed på klubbens hjemmeside.

Begrundelsen er ifølge Sloth, at han ikke er faldet til i området.

"Efter videre drøftelser med Neal Ardley (manager i Notts County, red.) og klubben er hans kontrakt opsagt, og han kan frit finde en ny klub," skriver klubben videre.

Annonce

Kikset kickstart

Casper Sloths plan var ellers, at opholdet i Notts County, skulle genstarte karrieren i klubben, der frister en tilværelse i den femte bedste engelske række, men med ambitioner om at vende tilbage til tidligere tiders storhed.

- Jeg hungrer efter at spille fodbold og komme tilbage til det niveau, som jeg tidligere har været på. Det er derfor jeg er kommet hertil, sagde Casper Sloth, da Notts County meddelte, at klubben havde indlemmet ham i truppen.

Casper Sloth var i AGF-tiden udråbt til et af Danmarks største talenter på fodboldbanen og fik sin debut på A-landsholdet i 2012. Efter sæsonen 2013/2014, der egentlig begyndte rigtig godt for 'De Hvide', gik der dog grus i maskineriet. Holdet faldt fra hinanden og hverken Casper Sloth eller de andre profiler i truppen formåede at vende skuden, der derfor endte i nedrykning til 1. division.

Samtidig med nedrykningen mistede Casper Sloth lysten til fodboldlivet i Aarhus. Han endte i første omgang i Leeds United, der på det tidspunkt spillede i den næstbedste engelske række. Opholdet blev ikke nogen succes, og han endte med at spille med klubbens ungdomshold.

Heller ikke efterfølgende ophold i AaB eller Silkeborg var den store succes og en tur til skotske Motherwell endte i begyndelsen af 2020 med at Casper Sloth fik ophævet sin kontrakt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce