Annonce
Østjylland

Verdens hårdeste cykelløb lokker

Johnny Stausholm føler sig nu så klar, at han igen har tilmeldt sig kvalifikationen til verdens hårdeste cykelløb. Arkivfoto

52-årige Johnny Stausholm - født og opvokset i Grenaa - har ikke opgivet drømmen om at deltage i verdens hårdeste cykelløb, Race Across America (RAAM), der over en periode på 13 dage tilbagelægger 4800 kilometer.

Annonce

Ved den seneste udgave i sommers sendte danskeren Anders Tesgaard i koma med et kraniebrud efter at være blevet ramt af en pickup truck om natten.

Det oplyser ingeniøren, der til dagligt bor i Ålgård i Norge, på sin facebookside.

»I dag, 6/1-2016, har jeg tilmeldt mig deltagelse i årets udgave af 24-timers løbet Xtreme Melfar 24 på Fyn i Danmark under kategorien »24 Hour RAAM Mænd«. Ved RAAM-kvalifikationen skal der indenfor 24 timer cykles en minimumdistance på 400 miles, svarende til ca. 645 km og ca. 3500 højdemeter. Det bliver spændende. Mærker sommerfugle i maven allerede, og det til trosds for årstiden og minusgrader udenfor,« skriver Johnny Stausholm.

Sidste sommer havde cykelrytteren, der i 2001 var involveret i en trafikulykke i Norge, hvor han fik ødelagt to nakkehvirvler og dagligt lever i et smertehelvede, også planer om at deltage i Xtreme Melfar ved Middelfart. Den gang måtte han sætte drømmen på standby, da nødvendige operationer i begge arme umuliggjorde cykling i en periode.

Kvalifikationen køres fra lørdag den 4. juni klokken 10 til søndag den 5. juni klokken 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Corona-udbrud fortsætter: På et døgn er yderligere 42 århusianere fundet syge

Aarhus

Aarhus indfører corona-restriktioner, tester og vil bremse smittespredning i det somaliske miljø

Aarhus

Ekspert om corona-bølgen i Aarhus: - Overraskende, kraftfuld og meget pludselig

Aarhus For abonnenter

Tonicha går med mundbind i bussen: 25-årig ven døde af corona

Annonce