Annonce
Erhverv

Verdens største Søstrene Grene butik åbner mandag i Aarhus

Mandag formiddag åbner dørene til Søstrene Grenes nye butik ved Skt. Clemens Bro. Foto: Kasper Kudsk Baymler
Søstrene Grene er klar til at åbne dørene til deres nye butik ved Skt. Clemens Bro. Butikken er med sine 645 kvadratmeter den største i Søstrene Grene koncernen.

AARHUS: Mandag formiddag kan østjyderne træde ind i verdens største Søstrene Grene butik, når dørene åbnes til den 645 kvadratmeter store butik ved Skt. Clemens Bro.

Butikken åbnes klokken 9.59 og vil ifølge den administrerende direktør og medejer, Mikkel Grene, byde på mere end nye omgivelser.

- Vi har i butikken eksperimenteret med forskellige nye tiltag med hensyn til, hvordan vi kan give kunderne en endnu større oplevelse, og hvordan varerne præsenteres. Dette har resulteret i en særlig indretning af butikken og forskellige nye tiltag, som vi ikke har prøvet andre steder. Vi er derfor meget spændte på, hvordan kunderne vil tage imod det, siger han.


Vi har i butikken eksperimenteret med forskellige nye tiltag med hensyn til, hvordan vi kan give kunderne en endnu større oplevelse, og hvordan varerne præsenteres. Dette har resulteret i en særlig indretning af butikken og forskellige nye tiltag, som vi ikke har prøvet andre steder.

Mikkel Grene


Den 645 kvadratmeter store butik vil byde på boliginteriør, små møbler, køkkentilbehør, hobbyartikler og meget mere. Et udvalg, der vil blive suppleret uge for uge. Det store butiksareal gør butikken til den største butik blandt koncernens mere end 240 butikker fordelt på 16 markeder på verdensplan.

Annonce

Åben i et år

Butikken ved Skt. Clemens Bro er midlertidig og forventes at være åben i et års tid, mens den oprindelige butik på strøget i Aarhus er lukket på grund af renovering. Det var i den bygning, at den allerførste Søstrene Grene butik åbnede på første sal i 1973.

For at tage noget af historien med fra den første butik, så vil der blive brugt nogle historiske elementer fra butikken i de nye lokaler ved Skt. Clemens Bro.

Butikken bliver den største i koncernen med sine 645 kvadratmeter. Foto: Kasper Kudsk Baymler

- Vi har ønsket at bevare noget af den lange historie, vi har fra Søndergade, og derfor har vi genbrugt flere ting fra den gamle bygning. I den nye butik vil kunderne blandt andet kunne opleve nogle gamle stole, som blev brugt i et syrum på fjerde sal tilbage i 1972- 1983. Vi har også genbrugt et gammelt hyldestativ i fyrretræ, som blev brugt til at udstille garn på i 1983-1988. På den måde kommer kunderne også på en historisk rejse på deres vej gennem butikken, siger den kreative direktør og medejer Cresten Grene.

Den nye butik ved Skt. Clemens Bro åbner 1. marts og er på åbningsdagen klar til at modtage alle nye kunder med sikker afstand og under de gældende covid-19-restriktioner, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

På mandag kan man igen købe billet til en AFG-kamp

Annonce