Annoncørbetalt indhold

Vi besøger danske hoteller som aldrig før: Aarhusianer holder fast i Skagen

Hans Lykke Andersen fra Aarhus har ti gange på de seneste ti år besøgt det samme hotel i Skagen ? nemlig Color Hotel Skagen. Hvert år overnatter vi danskere 8,7 millioner gange på vores egne hoteller.

De danske hoteller får hvert år flere og flere overnattende gæster fra både ind- og udland. Det gælder også Color Hotel Skagen, som har oplevet at få flere gæster år for år. Hans Lykke Andersen fra Aarhus har holdt ferie på hotellet ti gange. Med en ferie i Skagen får man kvalitetstid fra start til slut, fortæller han.

Annonce

Det er ikke kun sydens sol, der tiltrækker os danskere, når vi skal holde ferie. Også de danske hoteller sætter hvert år besøgsrekord med både danske og udenlandske gæster.

De seneste ti år er der sket en stigning på over 34 procent for overnatninger på danske hoteller, hvor det er danskere, der har puttet sig under dynen. I 2017 var der således næsten 8,7 millioner danske overnatninger. Det viser tal fra Danmarks Statistik. Fra 2007 til 2017 er antallet af hotelovernatninger i Danmark for gæster fra andre lande steget med næsten 50 procent.

Det kan også mærkes i det nordligste af Danmark på Color Hotel Skagen, hvor antallet af gæster er steget med 50 procent siden 2008.

Kvalitetstid fra start til slut

Hans Lykke Andersen fra Aarhus har været på Color Hotel Skagen ti gange på ti år.

"Jeg holder også ferie i f.eks. Italien og Frankrig, men jeg må sige, at Skagen trækker rigtig meget i mig. Det er en fantastisk by, naturen er fuldstændig unik, og jeg er glad for at komme på hotellet. Og jeg slipper for at bruge al tiden på at rejse. Her kan jeg ved at køre i et pænt tempo indenfor lovens rammer være der på to og en halv time fra Aarhus."

Skagen tiltaler ham, og det gør ferieformen med en ferie i Danmark også.

"Jeg har været med min søn i London, og der bruger man jo al tiden på at rejse. Hvis man så vælger et sommerhus i Danmark, så bruger man det meste af tiden på at åbne sommerhuset op og handle ind. Man ender med at arbejde ligeså meget, som man slapper af. Det tiltaler mig, at man har kvalitetstid fra start til slut på Color Hotel Skagen."

God mad og ingen stress

Hans Lykke Andersen har været afsted et par gange med en god veninde, men han kan også finde på at tage afsted alene. Han var sidst på Color Hotel Skagen i uge 8 til kåringen af årets vin i restauranten på hotellet.

Restauranten er et af plusserne ved at komme lige præcis her, mener han. Det samme er personalet.

"Jeg er vild med fisk og skaldyr. Det har de i rigt mål både på hotellets restaurant og i Skagen. Jeg sætter også pris på, at det er anrettet på en flot måde, og det må man sige, at det er på Color Hotel Skagen. Personalet er meget opmærksomme på os gæster. Det er fantastisk, at der aldrig er noget stress. Det er altid hyggeligt at være der. Fra den første time på hotellet føler man sig hjemme og kan bare slappe af. Jeg har anbefalet mange andre at tage derop, som også er blevet stamgæster nu."

Color Hotel Skagen kan i 2018 fejre 50 års jubilæum, og i den anledning har hotellet udvidet med en 60 kvadratmeter stor fitnessbygning og et udendørs spabad. Hotellet er i forvejen det største i Skagen.

Ifølge Turisthus Nord er der 1,2 millioner turister på Grenen hvert år.

Fakta Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen er det største hotel i Skagen med 151 værelser med i alt 400 sengepladser. Det er samtidig det eneste fire-stjernede hotel i Skagen. På hotellet er der restaurant, cafe samt barområde. Hotellet har også udendørs opvarmet pool, to finske saunaer, beachvolley, minigolfbane og petanque-bane. Som noget nyt kan hotellet tilbyde et udendørs spabad og fitnessbygning på 60 kvm. Hotellet har sit navn efter i 1996 at være blevet overtaget af det norske rederi Color Line. Tidligere hed det Hotel Skagen. Hotellet fejrer i år 50 års jubilæum, og der vil i den forbindelse være en række arrangementer og tilbud til gæsterne. Læs mere her

Fakta om Skagen

Skagen er Danmarks nordligste by. Skagen har ry for de mange solskinstimer, et fantastisk lys, en unik natur og mange hvide sandstrande. Der er mange oplevelser for en turist i Skagen bl.a. Skagens Museum med værker af skagensmalerne, Grenen - hvor Skagerrak og Kattegat mødes, Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile og Den Tilsandede Kirke. Kilde: visitnordjylland.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.