Annonce
Aarhus

Vi skåler online: Populær vinforretning i Aarhus er med ét slag blevet Danmarks største

Den kendte århusianske vinmand Peter Jensen, tv., og hans søn Morten Jensen, th., der ejer den populære vinbutik på Hasle Torv er nu gået sammen med Thomas Pedersen, der er en af grundlæggerne af VildMedVin, der har taget dasnkerne med storm på nettet. PR-foto
6000 forskellige vine byder familien Jensens vinforretning nu på efter navneforandringen til VildMedVin. De 220 fysiske kvadratmeter byder fortsat velkommen, nu er der for alvor åbnet for online salg.

AARHUS: 6000 forskellige vine lyder sortimentet på. Hasle Torv og Aarhus har pludselig fået Danmarks største vinbutik.

Det er familien Jensen, Peter og sønnen Morten, som med ét slag er blevet Danmarks største.

Deres forretning med de populære dråber var tidligere en del af kæden Vinspecialisten og HJ Hansen Vin, men skiftede kort før det nye år samarbejdet ud med VildMedVin, der er Danmarks største på nettet med online-handel på flasker.

- Efter 20 gode år som Vinspecialisten, havde vi lyst til at prøve noget nyt med nye vine og nye kollegaer. For mig er det samtidig et spørgsmål om at sikre vores unge medarbejderes fremtid.  Hos VildMedVin får vi det hele, og er med i Danmarks største netportal indenfor vin. Det ville vi aldrig selv kunne matche. Samtidig vil vores fysiske butik blive meget mere spændende, siger indehaveren Peter Jensen.

VildMedVin, der holder til i Holstebro med sin store nethandel, ville gerne udvide med endnu en fysisk butik.


Vi har en god fremtid foran os - og samtidig en god historik. Forleden kørte jeg en tur i Aarhus, og lagde mærke til den rivende udvikling på blandt andet Aarhus Ø. Vi ville aldrig alnene kunne matche det behov og marked. Nu kan vi med VildMedVin

Peter Jensen, indehaver


VildMedVin

VildMedVin har Danmarks største kvalitets-sortiment af vin, spiritus og specialiteter

Kunderne kan købe online med gratis fragt eller få en kundeoplevelse i en af de to fysiske butikker i Holstebro og nu Aarhus på Hasle Torv

Sortimentet sammenflettes af de store danske importørers portefølje, således VildMedVin repræsenterer en meget bred vifte af produkter med mere end 6000 forskellige vine.

- Vi handler nu med alt og ikke kun en importør i Danmark. Vi har en god fremtid foran os - og samtidig en god historik. Forleden kørte jeg en tur i Aarhus, og lagde mærke til den rivende udvikling på blandt andet Aarhus Ø. Vi ville aldrig alene kunne matche det behov og marked. Nu kan vi med VildMedVin, siger Peter Jensen.

Annonce

Et stærkt, bredt bagland

Tidligere havde vinbutikken ud til Viborgvej kun en enkelt importør i ryggen. Med VildMedVin på holdet er der mulighed for at købe ind hos de fleste af de store danske importører og på den måde få det bedste og største sortiment til kunderne, fortælles fra butikken, som i øvrigt også har spiritus på hylderne.

I 20 år har Peter Jensen drevet vinforretningen på Viborgvej på Hasle Torv. Nu er der kommet nyt skilt på facaden: VildMedVin. PR-Foto

Peter Jensen og forretningen på Hasle Torv er i kraft af sit netværk leverandør til en stribe virksomheder og resturanter i Aarhus. Det gælder stort set alle de største af slagsen, og vinforretningen er kendt som sponsor mange steder i byen.

- Vi har en fantastisk trofast skare af mange forskellige kunder. De får nu en ny oplevelse. De får nu en ny oplevelse, ligesom mange andre og nye kunder vil se, hvad vi tilbyder på nettet og så give os et fysisk besøg, siger Peter Jensen, der glæder sig over skiftet til et nyt navn - og en ny forretningspartner.

- Vi har haft et rigtigt godt år - og vi har haft 20 meget fine år, men nu er det også sjovt at prøve noget nyt, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Udeservering eller ej? Blandede holdninger hos århusianske restauratører

AGF For abonnenter

Er Stig Inge Bjørnebye den rigtige for AGF? Det vigtigste lige nu er, at klubben igen har fået en sportschef

Annonce