Annonce
Debat

Vi er her altså endnu og har stadig åbent - trods festuge-aflysning

- Nu har man så officielt aflyst Aarhus Festuges mange arrangementer, MEN rundt om i Aarhus vil der i den uge som altid være lækre oplevelser inde på barerne, caféerne, teatre og restauranterne", skriver Claus Quiding, musikbooker på Café Støj, Jægergårdsgade, Aarhus. Foto Flemming Krogh
Annonce

Læserbrev: Kære århusianer, vil du ikke være sød at tage til Festuge i år, som du (næsten) plejer?

Festugen er lig med masser af glade mennesker, der mødes med venner og familie til en god middag, et godt glas vin og et kulturelt indslag - tilsammen en cocktail, der giver os mennesker ånd og glæde i livet.

‘Jamen, det må vi jo ikke i år, den er aflyst!’, tænker du nok. Men nej, de hundredvis af restauranter, caféer og barer, som de seneste mange mange år har bidraget til at skabe gode oplevelser for århusianerne - vi er her altså endnu og har stadig åbent.


Det kan godt være, at man med fornuft har valgt at aflyse Festugen, men man skal ikke samtidig aflive det århusianske restaurantmiljø.

Claus Quiding


I dagene 28. september til 5. september plejer der at være fuldt hus og dermed penge i kasseapparatet hos byens restauranter, det er ikke noget, som vi ellers har været vant til i de seneste seks måneder. Nu har man så officielt aflyst Aarhus Festuges mange arrangementer, MEN rundt om i Aarhus vil der i den uge som altid være lækre oplevelser inde på barerne, caféerne, teatre og restauranterne.

Så hold dig ikke tilbage, ring straks til dine venner, og book bord på din yndlingsrestaurant, så vi kan holde liv i både traditioner, ånd og det århusianske kultur-, cafe- og restaurantliv.

Her på Cafe Støj har vi siden genåbningen 18. maj afholdt mere end 30 udsolgte koncerter, hvor mange hundrede glade gæster er gået herfra. Alt sammen under forhold, hvor alle myndighedernes retningslinjer bliver overholdt. Og det fortsætter vi med. Så i festugedagene vil her hver aften være livemusik på scenen, kolde øl i hanen og lækker mad på tallerkenen, og forhåbentlig vil alle borde være besat med glade århusianere.

Det kan godt være, at man med fornuft har valgt at aflyse Festugen, men man skal ikke samtidig aflive det århusianske restaurantmiljø.

Vi ses i Aarhus, også i dagene 28. august til 5. september!

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Tilstandsrapport for huset Europa

Aarhus

René blev tilbageholdt for ikke at gå med mundbind: Hvor går grænsen for vagternes beføjelser?

Aarhus

Århusianer ny formand for landets lærere

Aarhus

Ansvaret for plejesvigt er placeret: Det skal nye kræfter ind i topledelsen af ældreområdet i Aarhus

Annonce