Annonce
Sport

VIDEO: FCM nedlagde AaB 4-1

FC Midtjylland sendte søndag eftermiddag AaB hjem fra MCH Arena med et 3-1 nederlag i bagagen. Jakob Poulsen, Alexander Sørloth og Filip Novak scorede hjemmeholdets mål. Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2017.

FC Midtjylland besejrede søndag eftermiddag AaB med 4-1 i Superligaen. Jakob Poulsen, Alexander Sørloth, Filip Novak og Gustav Wikheim scorede for FCM, mens Jannik Pohl stod for udeholdets enlige scoring.

HERNING: FC Midtjylland kunne med en sejr i søndagens Superligaopgør mod AaB sikre sig, at gå på landskampspause på 2. pladsen i rækken.

Midtjyderne åbnede kampen bedst, men ingen af holdene formåede at tilspille sig chancer de første 20 minutter, på trods af okay tempo og intensitet i kampen.

Det blev der dog lavet om på i løbet af 1. halvleg. Første afslutning tilfaldt Alexander Sørloth, der efter en solotur fra egen banehalvdel sparkede over det nordjyske mål.

Kort efter lykkedes det FCM at bringe sig foran. Rasmus Nissen sendte et indlæg ind fra højre, og i feltet blev Paul Onuachu væltet omkuld af AaB-anfører Kasper Pedersen. Jens Maae pejede på pletten og dømte straffespark til FCM. Herfra var Jakob Poulsen sikkerheden selv, og bragte midtjyderne foran 1-0.

Herefter havde AaB et par muligheder - først Flores med et langskud og efterfølgende fik Safranko afsluttet i feltet. I begge tilfælde fik Jesper Hansen dog reddet i FCM-målet.

Kort før pausefløjtet lykkedes det FCM at bringe sig yderligere foran. Sørloth modtog bolden i højre side, hvorfra han driblede ind over midten satte Jakob Blaabjerg af. Fra kanten af feltet trykkede nordmanden af med sit venstreben, og hamrede bolden i netmaskerne. Flot mål af Sørloth, og FCM kunne gå til pause foran 2-0.

AaB kom bedst ud til 2. halvleg, og efter blot ét minut havde Safranko en stor chance, da bolden faldt ned for fødderne af ham tæt under mål. Jesper Hansen fik dog på fornem vis afværget.

Den gode AaB start varede dog ikke længe. Onuachu kom højest på et FCM-hjørnespark, og headede bolden på tværs af feltet. Her dukkede Filip Novak op, og kunne let dirigere bolden i mål med hovedet, og dermed udbygge den midtjyske føring til 3-0.

Midt i halvlegen var Onuachu tæt på at heade et indlæg i netmaskerne, men i stedet lå bolden kort efter i eget net. Jannik Pohl blev sendt dybt, og den hurtige angriber løb fra Novak og udplacerede Jesper Hansen i FCM-målet, og kunne dermed reducere til 3-1.

Det lykkedes ikke udeholdet at reducere yderligere, og i stedet fik FCM lukket kampen med en 4-1 scoring. Sørloth fandt indskiftede Gustav Wikheim med sit indlæg, som med hovedet fik dirigeret bolden i mål.

Således kunne FCM gå på landskampspause med en 4-1 sejr i bagagen.

Annonce
Kultur For abonnenter

Aarhus Street Food udvider: Ombygning giver plads til nye køkkener og flere siddepladser til gæsterne

Danmark

Onsdagens coronatal: Rekord i smittetal - for første gang over 5.000 smittede på ét døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Corona-stramning i Aarhus: Børn skal afleveres udenfor børnehaven og skolers julefester aflyses

Kultur For abonnenter

Derfor kommer Muhammed-tegningerne ikke med på  museum for bladtegninger i Den Gamle By

Alarm 112

Kattegat truer Kattegatcenteret: Beredskabet kæmper for at holde vandet ude

Aarhus

Aarhus blev i første omgang snydt for det sjove sne: - Jeg er ret sikker på, I vågner op til det torsdag

For abonnenter

Mette F. opfordrer til at tage imod tredje stik - men vil ikke tvinge nogen

AGF For abonnenter

Stiften finder historiens bedste AGF-spillere: Se nummer 41 til 50

Sport

En landstræner fuld af optimisme: Lever vi op til forventningerne, skal de andre være gode for at slå os

Aarhus

1200 læger afleverer underskrifter med støtte til kollegaer: - Håndteringen af sygeplejerskernes overenskomstforhandlinger har været en katastrofe

Susanne mistede sin mor og lillebror, da et fly ramte familiens hus: - Vorherre og jeg er ikke på talefod

Alarm 112

Politiet efterlyste ældre mand: Fundet i god behold af familien

Aarhus For abonnenter

Fem spørgsmål til coronaeksperten: Skal vi være bange eller glade for Omikron-varianten?

Erhverv

Salling har brudt overenskomst i mere end 20 år: Udbetalte ikke overarbejde efter reglerne

Annonce