Annonce
Aarhus

VIDEO: Politi finkæmmer vandhul efter tip i gammel sag

To politimænd og to gravere er lige nu til stede ved søen på Djursland, hvor man søger på svar på en gammel kriminalsag. Foto: Jens Thaysen

Østjyllands Politi har tømt en sø på Djursland. Det er nye oplysninger i en gammel sag, der har fået politiet til at underøge område ved Tirstrup Lufthavn.

DJURSLAND: Tirsdag middag oplyser Østjyllands Politi, at man siden fredag har ledt efter spor i en gammel kriminalsag.

Østjyllands Politi oplyser, at politiets teknikere i øjeblikket leder efter spor på Djursland. Fredag tømte man en sø som led i efterforskningen, og tirsdag er gravearbejdet begyndt.

Hos Østjyllands Politi vil politikommissær Helle Edelbo ikke fortælle, hvilken ældre sag der har fået dem til at grave ved vandhullet, som ligger tæt på Tirstrup Lufthavn.

Det er blandt andet af respekt for de pårørende, at man ikke vil komme nærmere ind på, hvilken sag der er tale om.

Det er et tip, der ledte politiet til vandhullet, der ligger på hjørnet af Feldbækvej og Ny Lufthavnsvej.

Annonce
Foto: Jens Thaysen
Foto: Jens Thaysen

Video af Jens Thaysen

Tirsdag klokken 13.30 er fire mand i gang med arbejdet ved søen, der måler i omegnen af 50 gange 100 meter.

To politifolk, to gravere og en gravemaskine har tømt søen for vand, og en motorpumpe fortsætter med at holde søen tom.

Gravemaskinen forsøger at skrabe overfladen væk, så man kan undersøge, om der ligger noget under sivene.

Foto: Jens Thaysen
Foto: Jens Thaysen
Foto: Jens Thaysen
Foto: Jens Thaysen
Foto: Jens Thaysen
Foto: Jens Thaysen
Foto: Jens Thaysen
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Aarhus Fremad ligger stadig nummer et

Leder For abonnenter

Vold på skolerne: Lærerne OG eleverne skal have hjælp

Det er ikke mange arbejdspladser, hvor over 50 procent af de ansatte oplever trusler og chikane. Men det er ikke desto mindre tilfældet for lærere og pædagoger i nogle af de århusianske skoler. Og det er helt igennem uacceptabelt, at det tal er voksende i øjeblikket. Formanden for Skolelederforeningen mener, at kravet om større inklusion er en af de største forklaringer på den stigende vold og chikane. For øger man kravet til eleverne uden at øge ressourcerne, så står frustrationerne i kø hos elever, der ikke har redskaberne til at følge med. Og det er synd for både børn og ansatte. Samtidig bliver der færre hænder til de mindste i vuggestuer og børnehaver, og derfor hænger ønsket om at finde og håndtere de udadreagerende børn allerede her, i en tynd tråd. Og det vidner om, at konsekvenserne af effektiviseringer og nedskæringer kan komme som forsinkede bølgeskvulp. Derfor kan Aarhus og resten af landet se frem til, at Det Nationale Forskningscenter kommer i bund med deres undersøgelse, hvor de kortlægger fællestrækkene for de skoler, som er hårdt ramt af ballade og vold. På den måde kan en løsning på udfordringer forhåbentligt komme tættere på, for det er helt uacceptabelt, at der er en så vigtig faggruppe, som er så udsat for potentielt ødelæggende adfærd.

Aarhus For abonnenter

Vold og trusler på skoler i Aarhus: Se listen over de kolossale forskelle

Annonce