Annonce
AGF

Video: Se højdepunkterne fra kampen Randers FC - AGF

AGF's cheftræner, David Nielsen, følger begivenhederne i kampen i 12. runde af 3F Superligaen mellem Randers FC og AGF på Cepheus Park Randers, søndag den 6. oktober 2019. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix


Kronjyderne hentede klubbens femte sejr på stribe og brød AGF's gode periode, da Randers hjemme vandt 2-0.

Randers FC trak sig søndag sejrrigt ud af lokalbraget mellem 3F Superligaens mest formstærke mandskaber, da Randers hjemme slog AGF 2-0.

Der var meget på spil i søndagens lokalopgør, hvor de to mandskaber skulle forsøge at forsætte deres stime af sejre.


Her lykkedes det kronjyderne at vinde for femte gang i streg, mens AGF tabte efter seks sejre i træk. Dermed strøg Randers forbi AGF i tabellen og op på tredjepladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Jada giver ekstrakoncert på Train

Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce