Annonce
Aarhus

Videoefterlysning gav bonus: To unge mænd anholdt efter røveri

To unge mænd er nu sigtet for røveri mod en 14-årig. Foto: Axel Schütt
En 17-årig og en 18-årig er nu sigtet for røveri mod 14-årig.

AARHUS: Østjyllands Politi har nu anholdt to unge mænd, der er sigtet for røveri i forbindelse med en sag fra Stavtrup, hvor en 14-årig dreng blev truet til at aflevere sine ejendele på et grønt område bag fritidsklubben.

Røveriet fandt sted 28. marts. Da det ikke lykkedes Østjyllands Politi selv at finde frem til de to gerningsmænd, valgte politiet mandag 17. juni at offentliggøre en video af de to - på det tidspunkt - mistænkte, der var optaget i bussen umiddelbart inden røveriet. Videoen blev også offentliggjort her på stiften.dk.

Østjyllands Politi fik hurtigt flere brugbare henvendelser fra borgere og torsdag aften blev to unge mænd på 17 og 18 år anholdt. De er nu sigtet for røveri af den 14-årig dreng.

Udover at løbe med drengens ejendele truede en af røverne desuden drengen med at han ville skære halsen over på ham, hvis han fortalte om episoden til hans forældre eller politiet.

Østjyllands Politi takker for hjælpen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce