Annoncørbetalt indhold

Videoovervågning: Holder hjem i Århus sikre hele året rundt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sikkerhed er den ultimative komponent til et trygt hjem. Det er nemlig følelsen af sikkerhed, som udgør følelsen af et trygt hjem. Der er uendeligt mange muligheder for at optimere sikkerheden i dit hjem, men nogle løsninger er mere effektive end andre. Videoovervågning er en af de bedste måder at holde dit hjem sikkert på. Flere alarmselskaber som f.eks. Verisure tilbyder gode løsninger på videoovervågning til Århus-området.


Annonce

Den ultimative løsning for sikkerhed

Videoovervågning til hjemmet er blevet til en udbredt løsning, som ofte kan kombineres med øvrige typer alarmsystemer, som du allerede har i dit hjem. Mange kameraer kører på genopladelige batterier, så du kan få trådløs videoovervågning både indenfor og udenfor, så du slipper for ledninger alle vegne på din grund.


Hos Verisure kan du få de eftertragtede Arlo kameraer, der har indbygget sirene, indbygget højttaler og mikrofon, og indbygget spotlight som tændes, når kameraet registrerer bevægelse om natten. Alle disse funktioner giver tilsammen den ultimative løsning for sikkerhed i dit hjem. Jo flere funktioner din videoovervågning har, jo større sikkerhed er du garanteret.


Dine overvågningskameraer kommer med en smart app, som du kan styre dine kameraer fra. Du får live notifikationer ved bevægelse optaget fra dine kameraer, og du kan kommunikere fra din app til den indbyggede højtaler og mikrofon i kameraerne.


Regler for videoovervågning i private hjem

Videoovervågning er en udbredt løsning for sikkerhed, men løsningen kommer ikke uden regler for opsætningen og anvendelsen af den. Hvis du har udendørs videoovervågning, må dine kameraer ikke kunne filme ud på offentlig grund. Du skal også skilte med det for omgivelsernes skyld, men det er kun en fordel, så eventuelle indbrudstyve også bliver advaret om risikoen med det samme, inden de kommer ind.


For indendørs overvågning gælder samme regel som ved udendørs brug: Du skal skilte med det eller på anden vis informere gæster om overvågningen. Mange vælger at have et skilt hængende i døråbningen, så alle som indtræder i hjemmet ved, at de indtræder i et rum som er overvåget. Disse alarmskilte får du med i købet af dit alarmsystem.


Det er ikke tilladt at dele dine overvågningsoptagelser offentligt, hvis de indeholder tydeligt identificerbare personer. Derfor er det et krav, at alle dine videooptagelser opbevares forsvarligt, så ingen udefrakommende har adgang til dem. Dermed sikrer du, at du ikke ved et uheld kommer til at dele dine overvågningsvideoer eller billeder, og at andre ikke nemt kan finde adgang til dem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.