Annonce
forside

Vidne til drive-by skyderi: Der blev skudt flere gange

En 20-årig mand blev tirsdag aften skudt i benet fra en forbikørende bil her på Gøteborg Alle i det nordlige Aarhus. Privatfoto

En 20-årig mand er uden for livsfare, efter at han tirsdag aften ved 21.30-tiden blev skudt i benet på Gøteborg Alle i det nordlige Aarhus.

AARHUSN: Østjyllands Politi holder indtil videre kortene tæt ind til kroppen i en ny skudsag, der udspillede sig tirsdag aften i det nordlige Aarhus.

Her blev en 20-årig århusiansk mand skudt i benet på Gøteborg af ukendte gerningsmænd.

Efterfølgende blev han hastet til Aarhus Universitetshospital, hvor han efter en operation blev meldt uden for livsfare.

Et vidne, der ønsker at forblive anonym, fortæller til Århus Stiftstidende, at han hørte tre til fire skud blive affyret lige uden for hans kollegieværelse på Grundtvigs Hus Kollegiet på Gøteborg Alle. Herefter fulgte lyden af hvinende bildæk og en motor, der accelererede voldsomt.

- Mange af de studerende på kollegiet gik udenfor, hvor vi fandt en stønnende mand, der råbte på hjælp. Herefter ankom politi og redningsfolk hurtigt og afspærrede hele området. Senere på aftenen kunne vi høre en helikopter overflyve kvarteret flere gange, fortæller vidnet til Århus Stiftstidende.

Læs også: Bande-krigen i Aarhus balancerer på en knivsæg

Gerningsmændene skød angiveligt fra en kørende bil, og politiet efterlyser i den forbindelse en nyere hvid bil, som gerningsmændene kørte fra stedet i. Muligvis en Audi A4 eller A6.

Aarhus har gennem de seneste måneder været skueplads for en lang række væbnede sammenstød på åben gade som led i en verserende konflikt i bandemiljøet, der angiveligt handler om kontrol af det århusianske hash-marked.

Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at udtale sig om, hvorvidt tirsdagens skudepisode er en udløber af denne konflikt.

Politiet ønsker heller ikke at udtale sig om, hvilket skydevåben, der blev brugt under skyderiet, eller hvad skudofferet har givet af forklaring.

Lige nu er den hvide bil, der altså formenlig er en Audi, politiets bedste spor i jagten på gerningsmændene, oplyser pressekoordinator ved Østjyllands Politi, Marianne Morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus

Sygeplejerskerne strejker: De første aflysninger er på vej til patienterne

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce