Annonce
112

Vidner efterlyses: Mand skudt i hovedet med plastikkugle

Karen Blixens Boulevard er en del af "Det Nye Gellerup" med ny arkitektur og blandt andet kommunale bygninger. Det er skabt for at skabe ro i Gellerup, men det var her en mand umotiveret blev skudt i ansigtet torsdag. Foto: Axel Schütt
En mand, der sad på en bænk i Gellerup, blev skudt i hovedet og ramt af plastikkugle.

BRABRAND: En mand blev skudt i ansigtet torsdag aften skudt med plastikkugle i Gellerup.

Der er tale om en 20-årig mand, lyder det i politiets døgnrapport. Politiet efterlyser vidner.

Angrebet skete torsdag klokken 20.22, da han blev ramt af en plastikkugle i ansigtet. Det var en ukendt person, der stak en hardballpistol ud af vinduet på en bil og skød mod den 20-årige, som sad på en bænk på Karen Blixens Boulevard i Brabrand. Den 20-årige blev ramt lige under øjet og fik en mindre blodudtrækning.

Bilen, som den ukendte mand skød fra, beskrives som en sort Ford Focus stationcar.

Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, som har set episoden, eller som har en formodning om, hvem gerningsmanden kan være. Oplysninger kan gives via telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce