Annonce
Aarhus

Vietnamesisk kvinde får integrationspris

Firmaet ThiPaks stifter og ejer, Thy N'guyen, får overrakt Århus Kommunes integrationspris af borgmester Nicolai Wammen (S). Foto: Århus Kommune

Århus Kommunes Integrationspris 2010 går til firmaet ThiPak, hvis stifter og ejer er fra Vietnam

»ThiPak har haft flere borgere med etnisk minoritetsbaggrund i praktik og har håndteret det meget flot. Virksomheden har også skaffet faste jobs til flere med etnisk minoritetsbaggrund, og ThiPak er på denne måde med til at skabe mulighed for selvforsørgelse for disse århusianere,« sagde borgmester Nicolai Wammen (S), da han overrakte prisen - et maleri - til ThiPaks stifter og ejer, Thy Nguyen, der er fra Vietnam og selv lidt af en integrationsmæssig solstrålehistorie.

»ThiPak er et godt eksempel på, at man med etnisk minoritetsbaggrund kan få fodfæste på det danske arbejdsmarked. Tilværelsen som selvstændig kan være en vej til bedre integration, og det er ThiPak et rigtig godt eksempel på,« sagde Murat Kilic, den ene af integrationsrådets to repræsentanter i bedømmelsesudvalget.

Integrationsprisen er tidligere gået til ISS Jobudviklingscenter Århus, Unge 4 Unge, Malerfirmaet Erling Skovsgaard, Malerfirmaet Helge og Michael Jørgensen, varehuset Bilka i Tilst samt Østjyllands Postcenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

112

Video: 52-årig mand skudt af politiet under Stram Kurs-demo i Aarhus - uroligheder i Gellerupparken

Annonce