Annonce
Sport

Vigtigt point til VSK Aarhus

Magnus Clemmensen udlignede for VSK Aarhus i kampen mod Frem. Foto: Ole Nielsen

2. division, kvalifikationsspil

VSK Aarhus-Frem 1-1 (0-0)

Fodbold: VSK Aarhus havde lørdag besøg af traditionsklubben Frem, der betragtes som et af de bedste hold i rækken. Det var dog værterne, der kom bedst fra start og leverede en fremragende første halvleg, ifølge cheftræner Poul Lyse.

- Vi var klart bedst i første halvleg og burde have lavet et mål eller to. Vi havde en kæmpe chance allerede efter 15 sekunder, som vi burde have scoret på. Banen var ikke den bedste og det gjorde den meget svær at spille på. Derfor blev det meget andenbolde og duelspil, men jeg synes, at vi havde godt styr på dem i første halvleg, sagde Poul Lyse og forsatte:

- I anden halvleg blev det en anden kamp, fordi Frem havde succes med at få lagt et godt tryk på os og havde optræk til et par store chancer, sagde han.

Gæsternes føringsmål kom efter 52. minut, da et knaldhårdt indlæg snød hjemmeholdets stopper så meget, at han sparkede forbi bolden. I stedet strøg den lige ind på en anden VSK-spiller og røg i mål uden chance for keeperen.

Udligningen faldt 10 minutter efter, da den knoldede bane snød Frems målmand, da han skulle sparke til bolden. I stedet opfangede hjemmeholdets Magnus Clemmensen bolden og kunne trille den i mål til kampens resultat.

- Frem var klart bedst i anden halvleg, hvor vi kom til at forsvare i stedet for at forsøge at skabe kampen. Vi fik dog vist, at vi har en god organisation på banen og holdt Frem fra at skabe den ene chance efter den anden. Vi arbejdede hårdt og kunne begå os rent fysisk og det kan vi tage med os. Det var et godt point mod en stærk modstander, sagde Poul Lyse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

112

Video: 52-årig mand skudt af politiet under Stram Kurs-demo i Aarhus - uroligheder i Gellerupparken

Annonce