Annoncørbetalt indhold

Vil de nordiske lande bakke Danmark op til VM 2022?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det danske landshold klarede sig godt til EM år 2021, og med holdets tredjeplads, så opnåede landet sit bedste resultat ved EM siden år 1992.


Annonce

Danmark har kvalificeret sig til VM år 2022 i Qatar, men det samme gør sig desværre ikke gældende for vores naboer, Norge og Sverige. Derfor bliver det spændende at se om vores nabolande i Norden til november vælger at bakke Danmark og det danske landshold op, når holdet drager til Qatar for at deltage i VM 2022.


Norden holder sammen

Der er gode chancer for, at de nordiske lande bakker op om hinanden ved deltagelse i konkurrencer og turneringer, som eksempelvis VM år 2022, og det bliver spændende at se om de andre nordiske lande tør satse på Danmark på sider som sportal.se, når VM kampene skal spilles.


Til VM år 2022 vil det ikke være underligt, hvis de andre nordiske lande vælger at bakke op om Danmarks deltagelse. De nordiske lande holder nemlig ofte sammen og har et samarbejde, hvor man støtter hinanden - og i nogle tilfælde også slår sig sammen. Man kan derfor godt regne med, at der bliver bakket op om det danske landshold af de andre nordiske lande til VM år 2022.


Er det sandsynligt at få Norge og Sveriges opbakning?

Selvom det gik fremragende for det danske landshold til EM år 2021, og at de har kvalificeret sig til VM år 2022, så har vores nabolande, Sverige og Norge, desværre ikke fået lov til at være lige så heldige.


Det betyder dog ikke at der ikke er nogen grund for vores nabolande til at se VM år 2022 senere på året. Norden holder nemlig ofte sammen, og går det godt for et af vores nabolande, så bliver der støttet og bakket op.


Så selvom det ikke er lige så spændende for Norge og Sverige at følge med, når VM kampene til november ruller henover skærmen, som hvis de selv havde været med, så vil flere nordmænd og svenskere sandsynligvis følge med alligevel for at se, hvordan det danske hold klarer sig.


Danmarks kampe i EM 2021 – hvordan så de ud?

Danmark spillede sig til nogle fornuftige kampresultater under EM år 2021. Heriblandt er 4-1 sejreren mod Rusland værd at nævne, sammen med 4-0 sejreren, da holdet spillede mod Wales.


Holdet stod sammen og spillede sig til en flot tredjeplads ved EM år 2021. Der er derfor store håb for at holdet vil klare sig godt, når herrene skal deltage i VM år 2022 senere på året.

Det bliver altså spændende at se, hvordan det danske landhold kommer til at klare sig til VM år 2022. Én ting kan de danske landholdspillere dog være ret sikre på: Størstedelen af Danmarks befolkning vil stå klar til at heppe på landsholdet hjemme fra stuerne, når VM-turneringen starter senere på året.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.