Annoncørbetalt indhold

Vil du benytte video i din online annoncering?

Denne artikel er sponsoreret af PK Medier

For at kunne bruge video i din online tilstedeværelse, er det vigtigt at have en god process for din videoproduktion, således at kvaliteten, budskab og format passer sammen med dit mål med selve videoen.

Kravene til videoer som skal benyttes på sociale medier, adskiller sig markant fra f.eks. videoer der skal benyttes på virksomheders hjemmeside. Hele processen for videoproduktionen skal fastlægges osm det første. Det er nødvendigt at indtænke platformens format og formål, som i Facebooks tilfælde er at koble hjernen fra og blot blive underholdt imens fingrene på bedste og hurtigste vis scroller ned igennem nyhedsfeedet.

Det tager i gennemsnit en person 1 sekunder, at aflæse om de ønsker at se din video. Videoproduktionen skal derfor i endnu højere grad på sociale medier tager højde for at det er starten som skal fange brugeren med det samme. Der er forskellige måder hvorpå man kan indtænke dette i sin video.

Fang brugeren på 1 sekund Du har kort tid, rigtig kort tid til at vise brugeren noget som kan fange deres interesse. Åbningsscenen skal være fængende, men hvordan sikre man det? Farvevalg, kontraster, animationselementer og lyd er nogle af de virkemidler som kan benyttes til at fange brugeren med det samme. Tænk tilbage på alle de gange hvor du har scrollet dit nyhedsfeed, eller måske dine Instagram stories igennem. Der er mange videoer som blot befinder sig i kategorien ‘en i mængden’, og det er lige præcis i den kategori du IKKE skal befinde dig. Din videoproduktion skal være unik!

Hvilken platform skal man bruge? For at have en vellykket video, og dermed videoproduktion er det vigtigt at tage stilling til platformen som noget af det første. Når platformen er valgt, er der her bestemte formater der skal tages højde for. På f.eks. Instagram stories, er det vigtigt at producere videoer som tager højde for både det høje format, men også de foruddefinerede elementer såsom virksomhedens logo i venstre hjørne, men specielt også ‘swipe up’ muligheden i bunden. Muligheden for at fylde hele skærmen med din video skal udnyttes og pilen i bunden, hvor brugerne har mulighed for at at swipe op og lande direkte på din landingside skal tydeliggøres, så man sikre at ingen overser muligheden.

Hvem skal stå for din videoproduktion? Der er mange om buddet, som ønsker at varetage videoproduktionen for din virksomhed. Det er vigtigt at vælge en samarbejdspartner som har gode erfaringer med den platform som du ønsker at benytte, men især også nogle personer som er passionerede omkring deres arbejde og hele tiden kommer med nye og initiativrige forslag. Det er alfa omega at skille sig ud med sin videoproduktion, for ellers drukner videoen blot i mængden af kedelige og ensartede produktioner.

Denne artikel er sponsoreret af PK Medier

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.