Annoncørbetalt indhold

Vil du gerne give dine ansatte en julegave?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Juleaften nærmer sig nu, hvor vi virkelig har fået taget hul på december måned. Går du og overvejer, hvordan I på bedste vis får sluttet året af og giver dine medarbejdere en ekstra tak for indsatsen, inden de går på juleferie? Så har du måske tænkt på, om de skal have denne tak pakket ind i gavepapir og lagt under juletræet?

Mange firmaer vælger at give deres ansatte en firmajulegave. Mangler du inspiration til julegaveidéen? Så kan du blot se med herunder, hvor du får nogle lette, gode og overskuelige idéer til, hvad der kan ligge under træet juleaften.

Annonce

En blød pakke under træet

Vil du gerne sammensætte en gave, som minder din medarbejder om sammenhold i firmaets ånd? Så kan en mulighed være firmatøj. Alt lige fra bukser til t-shirts og varme sweatshirts, som prydes af firmaets logo, slogan og/eller medarbejderens navn. Det behøver ikke at være et lettere kedeligt sæt tøj, for der er mange gode muligheder for at finde noget fint firmatøj til din medarbejder.

”Lige det jeg havde ønsket mig”

Har du lyst til at give dine medarbejdere næsten fuld valgfrihed over deres gave, er der også mulighed for at sigte efter at købe gavekort. Det kan fx være gavekort til en bestemt forretning, der har et godt og bredt udvalg af eksempelvis boliginteriør.

Du kan også vælge at give et gavekort, hvor dine medarbejdere selv vælger, hvilket gavekort de ønsker, eller det kan være et gavekort til et udvalg af alt fra boligartikler til gavekurve og oplevelser. Så er der noget for enhver smag, og du skal ikke til at stå for andet end de koder, dine medarbejdere skal bruge.

Giv en personlig gave

Er du tæt med dine medarbejdere i eksempelvis et mindre firma, hvor du nærmest kender navnet på alle børn, børnebørn, hund og lignende på dine medarbejdere? Så kan du give en personlig gave, hvor du rammer lige ind med en ting, der passer lige præcis til den enkelte medarbejder. Det er helt sikkert en gave, der vil blive værdsat og måske en tåre i øjet.

Smag på gavekurven

Noget, enhver medarbejder næsten ikke vil kunne vente med at åbne op for, kan også være en gavekurv med alverdens lækkerier lige fra spændende og velsmagende godter til vin eller specialøl. Du kan selv sammensætte de forskellige kurve, og du kan gå på jagt blandt de allerede fint indpakkede gavekurve, så der er noget for enhver smag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.