Annoncørbetalt indhold

Vil du gerne indrette din spisestue på ny?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du ikke tilfreds med din indretning i din spisestue? Eller vil du gerne bare have, at der skal ske noget nyt? Så kan du her få nogle forskellige tips til, hvordan du kan indrette din spisestue på en hyggelig og indbydende måde, så der er plads til dagligdagen og fest.


Annonce

Lav en plan for din spisestue


Det er en god idé med en plan, inden du går i gang med at indrette et rum på ny. Det gør det nemlig mere overskueligt at komme i gang.


Du kan f.eks. lave en plan for, hvilken indretningsstil du går efter. Hvis du er i tvivl om det, så er det en stor hjælp at søge inspiration i f.eks. boligmagasiner, på boligblogs eller i en boligforretning. Det kan give dig en idé om, hvilke farver, materialer og kombinationer du er til.


Det er en god idé at samle nogle billeder, farveprøver el.lign., der kan gøre det nemmere for dig at komme tæt på din drømmeindretning.


Skift enkelte møbler


Når du indretter din spisestue på ny, så betyder det ikke nødvendigvis, at du skal skifte alt ud. Du har helt sikkert nogle møbler og ting, som duer i din nye spisestue også. I stedet kan du skifte enkelte møbler ud, hvis der er nogle, som ikke passer til din stil længere.


Har du f.eks. nogle gamle spisebordsstole, som du ikke er glad for, så kan du kombinere nogle nye stole med dit spisebord. På den måde har du pludselig et helt nyt spiseområde, uden du behøver at skifte alt ud.


Hiv personlighed ind i din indretning


Hvis du savner en mere hjemlig følelse, så er det en god idé at hive mere personlighed ind i din indretning. Det kan du gøre ved hjælp af personlige billeder, malerier, gamle ferieminder, arvestykker el.lign.


Det er alt sådan noget, der giver personlighed og sjæl til din indretning. Hvis du kombinerer det med nye og smarte ting, så opnår du din helt egen personlige indretningsstil.


Skab liv med planter og blomster


Planter og blomster er en rigtig god måde at skabe liv på i en spisestue. Det giver noget særligt til et rum, som intet andet gør. Du kan finde rigtig mange fine planter og blomster, der giver både farve og liv.


Hvis du har svært ved at holde liv i planter, så findes der også gode alternativer såsom tørrede blomsterbuketter eller blomster af plastik, som kan se rigtig fine ud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.