Annonce
Aarhus

Vil du købe Helmigs luksusvilla?

Foto fra EDC's hjemmeside.

For 15,8 mio kr. kan du overtage Thomas Helmigs og Renée Toft Simonsens villa i Risskov, der er sat til salg hos EDC.

Annonce

Seks værelser fordelt på to etager og 304 kvadratmeter, hav- og skovudsigt samt brændeovn. Gildesal, udendørs pejs og to altaner.

<p>Foto fra EDC's hjemmeside.</p>

Alt dette kan blive dit for 15,8 millioner kroner. Så kommer du til gengæld også til at mærke lidt af berømmelsens sus fra to af Aarhus' største kendisser gennem de sidste omkring 25 år - nemlig kongen af dansk pop, Thomas Helmig, og firsernes ansigt, Renée Toft Simsonsen.

<p>Foto fra EDC's hjemmeside.</p><aedg< body=""></aedg<>

Deres mere end 100 år gamle hus på Skrænten 2A i Risskov er nemlig sat til salg hos EDC, der ikke sparer på tillægsordene i salgsopstillingen.

»Et smukt hjem med sjæl, mærkbar historie og en beliggenhed i absolut særklasse... Særdeles højloftede stuer med stuk og rosetter, som det hører sig til... Plankegulve, pudsede lofter og flere andre klassiske valg er truffet og bibeholdt i den istandsættelse, som sælger forestod for omkring 16 år siden. Smukt, klædeligt og præsentabelt... De to rum, der oplagt må stjæle opmærksomheden på førstesalen, er det nuværende kontor med fransk altan, og soveværelset med altan - begge med en eminent god udsigt over vandet... Fornemmelsen ved at træde ind i dette hjem, får man ikke nødvendigvis ved læsning - fornemmelsen af en så smuk kombination af bygningsværk, beliggenhed og sjæl fås kun på stedet. Oplev dette,« skriver EDC blandt andet på sin hjemmeside.

Se salgsopstillingen her.

Hvorfor, huset er sat til salg, vides ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Annonce