Annonce
Erhverv

Vil hellige sig familielivet: Ole Mortensen forlader Torntoft & Mortensen

Ole Mortensen (til venstre) har solgt sine aktier i Torntoft & Mortensen til Michael Jacobsen. Han vil fremover hellige sig familielivet. Arkivfoto: Lars Juul
Ole Mortensen træder ud af Torntoft & Mortensen, hvor han indtil for nylig var både direktør og medejer.

Horsens: Et Torntoft & Mortensen uden en Torntoft eller Mortensen.

Det er tilfældet, efter nu tidligere medejer og direktør Ole Mortensen har solgt sine aktier til medejer Michael Jacobsen og er trådt ud af firmaet.

Det skriver tømrer- og entreprenørvirksomheden i en pressemeddelelse.

Dermed følger 50-årige Ole Mortensen i sporet på Svend Torntoft, der ifølge cvr-registreret trådte ud af virksomheden i juli.

Annonce

Historien bag Torntoft & Mortensen

Tømrerfirmaet JA Byg blev etableret i i 1979 af Johan Anditsch.

Firmaet blev i 2000 solgt til det landsdækkende entreprenørfirma J&B Entreprise, hvis Horsens-afdeling blev drevet af Ole Mortensen og Peter Torntoft.

Peter Torntoft og Ole Mortensen stiftede i 2005 deres eget firma, Torntoft & Mortensen A/S, som købte Horsens-delen af J&B Entreprise.

I 2012 solgte Peter Torntoft sin andel af selskabet til sønnen Svend Torntoft.

I sommeren i år gik Svend Torntoft ud af firmaet, og nu har også Ole Mortensen forladt firmaet.

Stiller store krav til ledelsen

Dermed er Michael Jacobsen nu hovedejer af Torntoft & Mortensen, mens direktionen i fremtiden kommer til at bestå i Torben Bloch Nielsen, der bliver administrerende direktør, og Thomas Holm Frederiksen, der bliver økonomidirektør.

Begge har været i firmaet siden juni.

- Væksten har betydet, at omsætningen er fordoblet de seneste år, og at vi hyppigere er med i udbud på større entrepriser, siger Michael Jacobsen i en pressemeddelelse.

- Det stiller store krav til ledelsen, og derfor var det et naturligt skridt at uddelegere opgaverne i højere grad, så Torben Bloch Nielsen får ansvaret for de byggerelaterede beslutninger og forretningskoncepterne, mens Thomas Holm Frederiksen skal have fokus på at sikre, at der er styr på det finansielle i alle vores mange projekter, siger ejeren.

Vil hellige sig familielivet

Pressemeddelelsen fortæller videre, at Ole Mortensen nu vil hellige sig familielivet og familiens gård, hvor der drives stutteri.

Torntoft & Mortensen har på det seneste gjort sig bemærket i Horsens i forbindelse med byggerierne af Jernlageret på Nordhavnen og boligbyggeriet på Emilies Plads.

Firmaet kom ud af senest offentliggjorte regnskabsår med en bruttofortjeneste på 44 millioner kroner og et overskud på 6,2 millioner kroner før skat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];