x
Annonce
Aarhus

Vil hjælpe med coronatestning: Molekylærbiolog vil skifte sit job i banken ud med laboratoriet

Søren Jensen vil gerne hjælpe med at teste for coronavirus. Foto: Privatfoto
Søren Jensen er uddannet molekylærbiolog, men arbejder i en bank. Han vil gerne være med til at hjælpe med coronakrisen ved at arbejde med testning af virusset.

AARHUS: Der er for tiden mange historier om borgere, der hjælper med coronakrisen på den ene eller anden måde.

28-årige Søren Jensen vil også gerne hjælpe samtidig med, at han får muligheden for at få lidt erfaring i sit felt.

Han er uddannet molekylærbiolog, men arbejder lige nu i en bank langt væk fra hans uddannelseskompetencer. Det vil han gerne lave om på.

-Jeg vil rigtig gerne ind og få en chance for at hjælpe med denne krise. Selvom jeg måske er molekylærbiolog, og det ikke lige præcis er DNA, man skal undersøge i virusset, så bare komme ind og hjælpe til i laboratoriet.

-Jeg er klar til at komme i gang. Lige nu vil jeg også være åben over for at lave noget friviligt arbejde for at hjælpe til med situation og få lidt erfaring inden for mit felt, siger Søren Jensen.

Søren har tidligere erfaring, der kan bidrage til kampen mod coronavirus, selvom det er svært at finde arbejde indenfor hans felt.

- Jeg har faktisk arbejdet i virologilab. Så jeg har noget erfaring derfra med at teste. Så jeg kan hjælpe med at få lavet testresultaterne fra folks coronavirusprøver, hvilket der vel godt kan være brug for.

- Det er svært at finde job inden for molekylærbiologi. Vi er blevet sendt hjem i denne uge, men jeg har hele tiden søgt job, mens jeg arbejder i banken. Så det her var en god mulighed for både at hjælpe og få noget erfaring inden for mit felt. Så jeg søger noget erfaring samtidig med at jeg forhåbentlig kan hjælpe med coronakrisen, siger Søren Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Aarhus

Skleroseramte Kristine har corona: - Føles som om, man ikke kan trække vejret ordentligt

Alarm 112

Truede betjente med corona: Flygtet fange stadig på fri fod

Annonce