Annonce
Østjylland

Vild elscooter-jagt gennem Søndergade

Filmfolk rykkede optagelserne til den kommende tv-serie "GG Horsens" ind på Horsens hovedstrøg.
Annonce

Horsens: En rockerbande bestående af gamle mænd på elscootere, der jager unge lyssværd-kæmpende nørder op og ned ad Søndergade i Horsens...

Besøgende på byens gågade var torsdag for- og eftermiddag vidne til et noget særpræget syn, da filmfolk fra aarhusianske Wasabi Film rykkede ind i midtbyen med optagelser til den kommende tv-serie "GG Horsens".

Wasabi Film har været i gang med optagelserne på forskellige locations i det meste af maj, og torsdag var det så hovedstrøget, der lagde scene til den løsslupne komik, der kommer til at kendetegne tv-serien. Bl.a. i afsnit 6, som var det, der blev skudt på Søndergade.

Her finder en afgørende scene sted, da gamere fra det nørdede e-sport-hold "GG Horsens" på stjålne el-scootere påkalder sig en senior-rockerbandes vrede og tager flugten med de aggressive oldinge i baghjulet.

Scenens placering i den samlede historie står hen i det uvisse, indtil serien, der bl.a. har Jonas Schmidt, Lars Bom, Carsten Bang, Sofie Stougaard og en stribe andre kendte navne på rollelisten, ruller på de regionale tv-stationer TV Syd og TV2 Østjylland senere i år.

Julie Zangenberg, der spiller hovedrollen som den unge jurastuderende gamer wannabe Sandra, trænede sine evner med lyssværd før en af torsdagens optagelser. Foto: Søren E. Alwan
Annonce

Et 12-tal på mærkelighedens 10-skala

Hovedrolleindehaver Julie Zangenberg, som spiller den unge jurastuderende Sandra, der hellere vil være gamer, håber, at "GG Horsens" bliver godt modtaget. Også selv om optagelserne efterlod en del tydelig undren blandt forbipasserende på Søndergade i torsdagens løb.

- Det er en intens produktion. Vi har en måned til at lave otte afsnit, men vi har et rigtig godt hold, vi fungerer godt sammen, og vi griner i hvert fald selv rigtig meget og har svært ved at holde masken under optagelserne. Det plejer at være en meget god pointer for, at det ikke er helt galt, dét vi laver. Nu må vi se, jeg håber, folk vil elske det, forklarede hun med el-scootere drønende forbi.

På en skala fra et til 10, hvor placerer det her sig på mærkeligheds-radaren over de ting, du har lavet?

- 12, svarede Zangenberg grinende, men tilføjede, at hun i tidens løb har spillet med i flere gakkede sammenhænge.

- Jeg var blandt andet med i "Live fra Bremen" i fire sæsoner, så jeg vil sige, at der skal meget til at chokke mig, men det her er helt klart deroppe ad. Det er meningen, at det skal være skørt og sjovt, sagde skuespilleren.

"GG Horsens" bliver sendt første gang i begyndelsen af september på de regionale kanaler og lægges derefter på Youtube.

Skuespiller Thomas Ernst (forrest) er med på gamer-holdet "GG Horsens", som torsdag blev forfulgt af gale senior-rockere på elscootere - op og ned af Søndergade i Horsens. Optagelserne fik mange til at standse op og undre sig over, hvad der foregik. I baggrunden Casper Harding, et andet "GG Horsens"-medlem, og seriens instruktør Morten Urup (stående). Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Aarhus

Liveblog: Sådan fordeler smittetilfældene sig i Aarhus 

Aarhus

Efter coronaudbrud: Somaliske foreninger lukker ned for al aktivitet

Aarhus For abonnenter

Kampen mod corona er et kapløb med tiden:  - Vi har ikke sovet i timen i arbejdet med at teste

Annonce