Annonce
Kultur

Vild med Allan

Allan og Sofie er overvældede af den store opbakning fra danskerne. »Det er fantastisk. Vi får en masse positive tilkendegivelser, og det varmer uendeligt meget,« sige det populære par. Foto: Kim Haugaard

Århusianske Sofie Kruuse nyder at være i selskab med dansepartneren Allan Simonsen. Parret har fået en enorm fanskare.

»Nu kan jeg godt se, hvem det er, jeg danser med. Jeg vidste godt, hvem Allan Simonsen var, men jeg vidste ikke, at han var så elsket. Men jeg kan godt forstå det, for han er også fantastisk,« siger Sofie Kruuse.

Sofie Kruuses liv er pt langt fra hverdagen som skolelærer og mor til tre. »Så længe vi er i det, så nyder jeg det bare, men jeg skylder noget på hjemmefronten,« siger den århusianske danser. Foto: Kim Haugaard

For den århusianske danser er det en kæmpe oplevelse, at være med i Vild med dans, og ligesom sin dansepartner, føler hun at responsen og opbakningen fra seerne er overvældende.

Allan Simonsen og Sofie Kruuse

Allan Simonsen, kåret til Europas bedste spiller i ?77, danser med århusianske Sofie Kruuse, tidligere danmarksmester i latindans.

Allan Simonsen har været på besøg hos Chili Klaus. Se smagningen på Chili Klaus? facebookside.

Facebooksiden Vild Med Allan har 41,665 likes. Til sammenligning har programmets facebookside 31,140 likes.

EkstraBladet har lanceret en »Allan-Alarm«, der sender en påmindelses-sms, så folk husker at stemme på den folkekære fodboldspiller i aften.

Annonce

Nøgen på gulvet

Parret knokler hver dag i træningslokalet og det begynder at give resultater.

»Jeg kan godt mærke, at jo mere jeg får lov til at danse, jo lettere bliver det,« siger Allan Simonsen og kigger over på sin træner, der nikker.

»Allan har hurtigere ved at lære koreografierne,« siger hun, mens kosmetolog Maria Bansov arbejder på hendes negle i den lille klinik i Brabrand.

»Man får noget mere i værktøjskassen. De første gange var man totalt nøgen på gulvet,« forklarer den generte fodboldlegende, der har kæmpet meget med nerverne, inden han skulle træde ud i spotlyset.

»Allan har smidt hæmningerne, men man kan godt mærke, at der stadig er nerver på, fordi han skal ind at præstere noget, som ligger så langt fra hans boldgade,« forklarer Sofie Kruuse.

Annonce

Modig danser

Det populære par deler vandene. For nogen er der gået sport i at støtte fodboldlegenden, mens andre mener, at det er snyd, at Allan og Sofie som parret med de laveste dommerpoints, kan blive ved med at gå videre i konkurrencen, der nu er nede på seks par.

Det tager Sofie Kruuse meget roligt.

»Hvis det handler om at være Danmarks modigste dansere, så er Allan lige så værdig, som alle de andre,« fastslår hun.

»Det er langt fra altid de bedste, der har vundet Vild med dans. Så det har man set før, men det har nok ikke været så tydeligt, som denne gang,« siger den århusianske danser.

»Når det så er sagt, så har Allan også udviklet sig, selv om han nok er den svageste i feltet,« siger hun.

Annonce

Danser med en stjerne

At det nok må tilskrives hendes dansepartners stjernestatus, at de stadig er med i programmet, har Sofie Kruuse ikke noget problem med.

»Jeg er udemærket klar over, at jeg bare er statist. Det er de kendte, som er i centrum i programmet. Vi har en opgave at løse som dansere, og det er at lære vores partner at danse,« siger Sofie Kruuse.

Sammen med Allan Simonsen står hun i aften over program nummer otte, hvor de skal danse vals.

Lampefeber er der ikke at spore hos den 36-årige danser, inden de går på gulvet.

»Jeg har så meget fokus på Allan, at jeg ikke selv når at tænke så meget over det. Jeg vil gerne have, at Allan kommer sikkert igennem og præsterer 100 procent, så han har det godt med det bagefter,« siger hun.

Indtil forrige onsdag har hun passet sit arbejde som lærer på N. Kochs Skole ved siden af virakken i Vild med dans. Men nu står den på orlov, alt efter hvordan resultatet af fredagens afstemning falder ud.

Det har kostet i søde sager, for Sofie Kruuse, havde lovet sine elever flødeboller, for hver gang hun gik videre.

På hjemmefronten bliver der trukket veksler på husbonden, René Brix, der står for alt det huslige.

»Jeg føler, at jeg skylder noget på den konto. René knokler derhjemme, og jeg har ikke hørt et ondt ord for det,« siger hun med et smil.

Hendes tre piger på 2, 4 og 8 år er begyndt at savne deres mor lidt, men samtidig føler de sig også som en del af Vild med dans, og de er glade for dansepartneren Allan Simonsen.

var attributes = {};

var params = {};

params.allowfullscreen = "true";

params.allowscriptaccess = "always";

params.scale = "noscale";

var flashvars = {};

flashvars.skinurl = "/swf/mjm.xml";

flashvars.clipurl = "http://webtv.metropol.dk/clip/30181/stiften/";

flashvars.vpmeta = "tags=stiften.dk";

swfobject.embedSWF("http://webtv.metropol.dk/swf/webtv_satellite.swf", "satellite30181_div", "468", "370", "9.0.0",false, flashvars, params, attributes);

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF drømmer om 8000 tilskuere på stadion til næste hjemmekamp

AGF

AGF-cheftræner: Vi lagde alt, men tabte finalepladsen for en uge siden

Annonce