Annonce
Aarhus

Vilde planer: Vandparadis kan være på vej til Aarhus Ø

Her er de unge arkiltekters bud på et nyt vandparadis ved Aarhus Ø lige ved siden af havnebadet og der, hvor kabelbanen er nu. Læg også mærke til hoppelandet til venstre. Tegning: Aarhus Watersports Complex
Kæmpe interesse for at bruge kabelbanen ved havnebadet åbner for nye muligheder. Polterabender og firmafester er allerede i høj kurs.

AARHUS: Der er meget sjov og god underholdning i Bassin 7 på Aarhus Ø, men foreningen bag det hele har langt større planer. Den vil gerne lave en vandpark med mange aktiviteter.

- Som det er nu, har vi masser af gæster, men undertiden skal man vente på at komme ud på banen, fordi vi kun har én station at sende folk af sted fra. Det vil vi gerne lave om på ved at skabe et flydende vandland, siger Kenneth Kristensen, der drømmer om, at aquaparken kan stå klar i 2022.

Nogle arkitekter blandt foreningens medlemmer har tegnet en park, som den kunne se ud, og der er både en bane med mange stationer og en hoppeborg for børnene. Det hele skal kunne holdes inden for det bassin 7, hvor kabelbanen er nu.

Meget passende ligger det hele lige ved siden af Aarhus Kommunes havnebad på stedet, så der er ting, som kan kombineres, når børn og voksne besøger havbadet.

Vi masser af gæster i sæsonen, men undertiden skal man vente på at komme ud på banen, fordi vi kun har én station at sende folk af sted fra.

Kenneth Kristensen, Aarhus Watersports Complex

Polterabender

- Det vil give os langt flere muligheder, end vi har nu. Masser af polterabender bliver allerede holdt her, og firmaer lejer kabelbanen. Det her vil kunne bidrage til meget mere, siger Kenneth Kristensen, der sidste år kunne notere 100 polterabender på stedet, ligesom 10 firmaer havde booket hele banen til arrangementer for deres ansatte.

- Vi har et ønske om at lave aktiviteterne her federe og federe, siger Kenneth Kristensen, der er gået fra formand for Aarhus Watersports Complex til at være ansat på deltid.

- Den nye bane, vi har i tankerne, vil betyde, at der kan være 12 personer på vandet ad gangen mod nu én, så det giver os langt bedre muligheder for at udnytte arealet. Allerede nu er der dage, hvor vi har 15 personer i kø for at komme til at bruge banen, siger Kenneth Kristensen.

Ideerne har foreningen blandt andet hentet i udlandet.

Her er en af de udenlandske vandparker, århusianerne har set på. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Krig om titler på rådhuset: Hvem har patent på at være byrådssekretær?

Sport

Overvandt chokstart: Bears har guld i sigte efter ny sejr over Horsens

Aarhus For abonnenter

Slut med smalle cykelstier på Frederiks Allé: Kommunen vil forbedre sikkerheden for cyklister

Annonce