Annonce
Kultur

Vilde talere til TEDx Aarhus

Hypnotisør og TV-vært Jan Hellesøe er blandt de ni talere til dette års TEDx arrangement i Hermans i Tivoli Friheden på lørdag. Foto: Michael Bager

Der er ni talere på programmet, når Danmarks største TEDx arrangement "Into the Wild" kommer til Hermans i Tivoli Friheden.

AARHUS: De populære TED Talks er blevet set af millioner af mennesker verden over siden konferencerne blev frit tilgængelige på nettet i 2006. De korte, nemt forståelige foredrag handler om vidt forskellige emner, fælles for dem er, at de er "ideer som er værd at sprede", hvilket er formået i den canadiske non-profit organisation TED.

Det mindre format TEDx er udsprunget fra TED som en mulighed for at lokale, kan holde deres eget TED inspirerede event. Den handske tog man for første gang op i Aarhus i 2016, hvor TEDx Aarhus havde temaet "To the Moon and Back". Denne gang kan 800 gæster høre ni talere, som går på scenen under overskriften "Into the Wild". Det sker lørdag 30. september i Hermans, Tivoli Friheden i Aarhus,

Blandt talerne er hypnotisøren Jan Hellesøe, kendt fra DR-programmet "Fuckr med dn hjrne". Han vil blandt andet tale om det ansvar, der følger med at have indflydelse på, hvad andre mennesker mener og tror.

Se alle talerne på hjemmesiden https://tedxaarhus.com

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Udeservering eller ej? Blandede holdninger hos århusianske restauratører

AGF For abonnenter

Er Stig Inge Bjørnebye den rigtige for AGF? Det vigtigste lige nu er, at klubben igen har fået en sportschef

Annonce