Annonce
Sport

Vildfaren bold tager livet af amerikansk baseball-fan

Bolden ryger ind i mellem op på tilskuerpladserne i Major League Baseball, og det kan være særdeles farligt at blive ramt af bolden. (Arkivfoto).

For tredje gang er baseball-tilskuer blevet dræbt af en bold i Major League Baseball, beretter ESPN.

Annonce

Det fik en dødelig udgang, da en kvindelig tilskuer i august sidste år i Los Angeles blev ramt af en vildfaren bold i den amerikanske baseball-liga Major League Baseball.

Det beretter tv-stationen ESPN, der har haft adgang til lægejournalen.

Det har ikke tidligere været fremme, at uheldet, der skete 25. august i en kamp mellem Los Angeles Dodgers og San Diego Padros, kostede kvinden livet.

I niende inning blev den 79 år gamle og mangeårige Dodgers-fan ramt i hovedet af bold, der med høj fart kom inde fra banen. Fire dage senere døde hun, oplyser ESPN.

Sikkerhedsfolk ilede ned til kvinden, der var inde og se kampen med sin mand. Da de spurgte, om hun var okay, svarede hun nej og blev hurtigt fragtet på hospitalet.

Det er 49 år siden, at et lignende uheld har været årsag til et dødsfald i Major League Baseball.

Før sidste sæson satte samtlige klubber i ligaen sikkerhedsnet op for at beskytte tilskuerne, men nettet dækkede uheldigvis ikke det område, hvor kvinden var placeret.

ESPN fortæller, at bolde tre gange har været årsag til dødsfald blandt tilskuere i Major League Baseball. I 1943 døde en fan i Washington, mens en person mistede livet på Dodger Stadium i Los Angeles i 1970.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Ceres Park godkendt til tilskuere efter nye corona-regler: Billetsalget til FCK-kampen er i gang

Aarhus For abonnenter

Havneforening med nødråb: Spær p-pladser af for gæster på Aarhus Ø:

Aarhus

Har du oplevet ballade, hærværk eller bilræs?: Borgermøde om problemerne på Aarhus Ø

Annonce