Annonce
Debat

Vildskov: Er der ikke rigeligt med biodiversitet allerede nu?

"Marselisborgskovene har altid været Aarhus bys åndehul og et rekreativt område, der nydes af mange forskellige brugere. Det skal det fortsætte med. Det betyder noget at komme i skovene og gå en tur", skriver Tina Fleischer. Arkivfoto: Helle Køhler Holm

DEBAT: "Biodiversitet" er ordet i 2020/2021 og lokker med fuglesang, sommerfugle og haremisser, der løber over engen.

Under de rette forhold er det godt, men under pressede forhold mindre godt. Og er der ikke rigeligt med biodiversitet i Marselisborgskovene nu? Der er mange fugle i skoven såsom rovfugle, ugler, ravne, spætter foruden pattedyr som f.eks. ræve og små gnavere. Så hvad er der mere at ønske? Føde har dyrene pt. nok af.


Gravhøje og røser fra fortiden vil blive utilgængelige for offentligheden og gro til. Fremtidige generationer vil blive snydt for områdets historie.


Marselisborgskovene har altid været Aarhus bys åndehul og et rekreativt område, der nydes af mange forskellige brugere. Det skal det fortsætte med. Det betyder noget at komme i skovene og gå en tur.

Så er der hensynet til kulturlandskabet: Gravhøje og røser fra fortiden vil blive utilgængelige for offentligheden og gro til. Fremtidige generationer vil blive snydt for områdets historie.

Man har åbenbart i sinde at pleje landskabet med store græssere, der skal gå i indhegning. Bortset fra, at ideen er fin i Mols Bjerge med masser af plads, er den knap så god i Marselisborgskovene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Så kom AGF på tavlen i mesterskabsspillet: Energien var tilbage, men det rakte kun til 2-2 mod Brøndby

Annonce