Annonce
Aarhus

Vinduespudser jagtet tilbage til bilen og truet: Var uheldig at spilde vand gennem et åbent vindue

En 63-årig mand måtte efter eget udsagn flygte tilbage til sin bil, da han var på job som vinduespudser i Brabrand. En 35-årig mand blev anholdt og sigtet for trusler. Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce

AARHUS: En 63-årig vinduespudser skulle onsdag morgen pudse vinduer på Sigridsvej i Brabrand på en bygning med flere lejligheder.

Da han lidt efter klokken 9.00 var i gang med at pudse vinduer i stueetagen, kom han til at spilde vand ned gennem et åbent vindue på en aflukket altan. Det fik den kvindelige beboer i lejligheden til at komme ud og skælde vinduespudseren ud.

Han forsøgte at afvæbne situationen med en humoristisk bemærkning, men det gjorde kvinden endnu mere vred, og hun tilkaldte sin 35-årige mand. Manden var meget sur og kastede en basketball efter vinduespudseren, der dog ikke blev ramt.

Den 63-årige vinduespudser løb nu ned mod sin bil, og ifølge hans forklaring løb den 35-årige mand efter ham, mens han råbte flere trusler efter ham. Det lykkedes vinduespudseren at flygte og tilkalde politiet, der kort efter kom frem.

Betjentene fik fat i den 35-årige mand, som forklarede, at han var sur over, at vinduespudseren ikke ville sige undskyld, men han nægtede at have truet ham på nogen måde.

Det endte dog med, at den 35-årige blev anholdt og sigtet for trusler på livet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Efter øget smittetryk i Aarhus: Storcenter Nord lukker legeland og fjerner borde

Aarhus

Mand fængslet for drab på rapper ved travbanen

Aarhus For abonnenter

Venstre om rundhåndet idrætsudspil: Det ligner et lille hold-kæft-bolche

Annonce